Булка на мушка. Буквално.

  • Булка на мушка. Буквално.
    Булка на мушка. Буквално.

Или къде да се ожените, за да имате възможно най-много стрелба на сватбата си

Ако си мечтаете да се обречете на вечна любов с любимия/любимата си и на церемонията да се „пуца като на сръбска сватба“, има хора на тази земя, които са помислили за вашия перфектен сватбен ден. Добре де, малко е в американски стил – комерсиално, с раздаване на тениски и шапки накрая, но пък това е Лас Вегас все пак. Чували сте за всякакви неконвенционални сватбени церемонии там, но тази вече избива рибата (може и буквално).

Сватбата със стрелба се организира от оръжейния магазин „The Gun Store” в Лас Вегас. Както правилно предполагате, младоженците обикновено много повече се вживяват в ритуала, отколкото булките. Но пък щом веднъж са се съгласили на такъв ритуал, младоженките да си носят последствията. И ако се чудите защо в крайна сметка една жена ще иска да се омъжи насред нещо, наподобяващо кулминационна сцена в уестърн, причината е проста. Цената от 500-700 долара, която освен всички атракции включва и сключването на законен граждански брак, е нищожно малка в сравнение с тази на стандартна американска сватба. Че дори и на стандартна българска сватба.

По време на церемонията сватбарите навлизат изцяло в бойната тематика на събитието. Музиката на Менделсон си е пълна скука в сравнение с тази в „The Gun Store”, която най-общо казано представлява непрестанен звук на картечници.И сватбените снимки, разбира се, са с оръжия на рамо. По няколко вида. Церемонията включва и стрелба по мишени – ако не харесвате някой от гостите, тук е моментът случайно да ви се изкриви мерникът. Едно нещо, за което можете да сте сигурни, е че гостите ви няма да се изпонапият до несвяст, защото оръжейният магазин със сигурност си има политика за недопускане на боравене с оръжие в нетрезво състояние.

В заключение можем само да призовем дори и на такава сватба да правите любов – а не война!