Доза адреналин: пускат алпийски тролей през Големия каньон

  • Доза адреналин: пускат алпийски тролей през Големия каньон
    Доза адреналин: пускат алпийски тролей през Големия каньон

Търсите приключения? Ето нещо ново и изпълнено с адреналин - алпийски тролей , опънат през Големия каньон в щата Аризона, САЩ .

През 2018 г. се откриват две нови линии на тролея, по които можете да се спуснете и да развиете скорост  от около 80 км /ч. Те са опънати на 300 метра над каньона, така че гледката от там определено ще си заслужава. 

Първата линия е с дължина около 335 метра. Втората, много по-стръмна линия на алпийски тролей, е почти двойно по-дълга. Всеки от двата маршрута има четири успоредни линии, което означава, че можете да се спускате заедно с приятели. По-смелите от вас могат дори да се опитат да се състезават помежду си. 

Създателите  на въжените тролеи обещават едно уникално усещане на адреналин, което не може да се изпита на друго подобно място. 

Докато сте в Големия каньон, може да пренощувате в къмпинг, а през деня да обикаляте околността с джип, лодка, хеликоптер или дори на кон. 

Алпийският тролей е отворен за посещения от вторник до петък от 9:00 часа до 16:00 часа. Цената за едно спускане е около 89 долара (142 лв .) на човек. Не е необходимо да резервирате билети предварително.

Вижте това уникално адреналиново изживяване!