Екскурзии през ноември или къде да избягате на топло

  • Екскурзии през ноември или къде да избягате на топло
    Екскурзии през ноември или къде да избягате на топло

Есента има склонността да бъде навъсена, дъждовна и мрачна.

Ако сте любители на слънцето и температурите над 20 градуса, сега е моментът да избягате на топло. И без това повечето екзотични дестинации предлагат най-доброто време за посещение, когато при нас е студено.

Ето няколко идеи накъде да избягате през ноември, подбрани и препоръчани от туристическия портал NasamNatam.com:

Испански уикенд в Мадрид

25998

Испанската столица предлага слънчева разходка от площад Пуерта дел Солпрез Пласа Майор, до Кралския дворец, парка Ретиро и Площад ИспанияДори и да не ви се случи прекрасно средиземноморско време, можете да прекарате повече от приятно времето си в съкровищниците на музея Прадо или музей Кралица София.

Как и колко: 499 евро, със самолет, 3 нощувки

Кога: 20-23 ноември

Виж офертата

*

Италиански уикенд в Рим

11083

Всеки, който е бил в Рим през зимата, знае, че там зима няма. Не е нужно да си взимате шубите. Предимство: пълна туристическа програма на български език, за да научите всички тайни на Вечния град.

Как и колко: 590 лв. със самолет, 3 нощувки

Кога: 31 октомври, 7 ноември, 14 ноември

Виж офертата

*

Златният триъгълник в Индия

34661

Минете по класическия маршрут в Индия, по който ще се запознаете с частица от културата и паметниците на страната. Златният триъгълник на Индия е заключен между Делхи, Агра и Джайпур. Кой не е мечтал да посети Тадж Махал - символ на вечната любов!

Как и колко: 789 евро, със самолет, 6 нощувки

Кога: 25 ноември

Виж офертата

*

Формула 1 в Дубай

39066

Тук средната температура по това време на годината е около 30 градуса. Освен това точно сега можете да станете част от най-голямото спортно събитие на годината - 2015 Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix! Независимо дали сте фенове на спорта или желаете да бъдете свидетели на един невероятен спектакъл, това е събитието и мястото което трябва да посетите.

Как и колко: 709 евро, със самолет, 5 нощувки

Кога: 27 ноември – 2 декември

Виж офертата

*

Почивка с палми и дъх на канела: Занзибар

39065

Занзибар е онова райско кътче от земята, на няколко хвърлея източно от Танзания, в което, ако останете няколко дни, сте обречени да останете завинаги. Така се потапяте в белите плажове, кораловите рифове и кристално чистите води, изпъстрени с традиционните лодки „доу”, че се чувствате сякаш незасегнати от цивилизацията и някъде далеч извън нея.

Как и колко: 1180 лв., със самолет, 7 нощувки

Кога: 6-13 или 20-27 ноември

Виж офертата

*

До светите места в Израел

33482

Един културен и поклоннически тур. Посетете места, които са считани за святи от хиляди години - Тел Авив - Кесария – Хайфа - Назарет - р. Йордан – Мъртво море – Йерусалим – Витлеем.

Как и колко: 1198 лв., със самолет, 4 нощувки

Кога: 8 ноември, 29 ноември

Виж офертата

*

Обиколна екскурзия на Йордания

23816

Сезонът е чудесен да посетите Йордания. Ако сте почитатели на чуждите култури, а не на безкрайното излежаване на плаж, изберете обиколна екскурзия на източната страна – от мистичната Петра през Акаба и столицата Аман.

Как и колко: 906 евро, със самолет, 5 нощувки

Кога: 24-29 ноември

Виж офертата

*

Почивка на брега на Мъртво море

37482

Ако ще е почивка на море, да е на интересно място! Примерно, на 427 м под морското равнище. Мъртво море е известно и с лечебните свойства на солите и водите си, така че Йордания може да се окаже неочаквана дестинация за морска почивка.

Как и колко: 986 евро, със самолет, 5 нощувки

Кога: 24-29 ноември

Виж офертата