Хороскоп за пътешественици (част 1)

  • Хороскоп за пътешественици (част 1)
    Хороскоп за пътешественици (част 1)

Ако пътувате често, решението коя да е следващата ви дестинация може да не е толкова лесно.

Ние обаче сме готови да ви се притечем на помощ с хороскоп за пътешественици! Независимо дали вярвате в зодии, асценденти, натални карти и т.н., все пак проверете коя е дестинацията, препоръчана за вашия зодиакален знак. Може да останете доста заинтригувани!

Желаем ви вълшебни пътешествия и през новия есенен сезон!

Овен (21 март - 20 април)

Вие сте известни със своята лоялност, а това може да обхване и вашите навици, когато сте на път. Вие сте склонни да посещавате места, за които знаете, че вече ви харесват и всеки път да откривате нещо ново в тях. Този път нарушете привичките си и планувайте пътешествие до Португалия! Ако вече сте посетили Италия, Франция, Испания или Гърция, то Португалия е вашата естествена следваща стъпка. Страната е идеална за любителите на вкусна средиземноморска храна, красиви плажове, уникални архитектура, богата история и още интригуващи дейности, готови да предизвикат овена във вас!

Хороскоп за пътешественици (част 1)

Телец (21 април - 21 май)

Телецът е земен знак, което значи, че представителите на тази зодия често са привлечени към неща, които са особено вълнуващи за петте сетива. Вие обичате ярки цветове, смели вкусове и блажени преживявания. Обичате местата, на които се чувствате топло и уютно, от които струят романтика и любов. Точно за това експериментирайте с пътешествие до Мароко! Ароматните и супер вкусни храни, в съчетание с топлото слънце със сигурност ще ви накарат да се влюбите в тази страна!

Хороскоп за пътешественици (част 1)

Близнаци (22 май - 21 юни)

Рутината не е ваш приятел! Близнаци, вие винаги сте привлечени от нови хора, ситуации и преживявания. Често те могат да са (дори за предпочитане) доста екстремни. Вие обичате да се движите по ръба и знаете как да го правите по възможно най-забавния начин. Но най-голямата ви сила е способността ви да се възползвате максимално от всяка ситуация. Точно затова едно пътуване до Колумбия би задоволило приключенския ви дух! Вашата гъвкавост и универсалност ще ви улеснят при преодоляването на екстремните ситуации, на които можете да попаднете в страната. Смело напред!

Хороскоп за пътешественици (част 1)

Рак (22 юни - 23 юли)

Мнозина смятат, че Раците са най-чувствителният знак и това много често е вярно. Вие усещате нещата много по-дълбоко от другите. Обичате да взимате решения със сърцето си. Защо тогава не използвате и тази стратегия при избора на следващата ви дестинация? Какво ще кажете за Тоскана? Сигурно вече си го представяте. Ще бъде чудесно, нали? Там ще можете да почувствате сърцето си и да се насладите на хубава храна, вино, природа и любовта на Италия!

Хороскоп за пътешественици (част 1)

Лъв (24 юли - 23 август)

Никой знак не обича да пътува така, както обича Лъвът. Представителите на тази зодия са винаги уверени и съпроводани от голяма мрежа от приятели, когато тръгнат на път. Може би възможността не само да видят свят, но и самите те да се покажат, ги кара да запълват паспорта си с печати. Ако искате да продължите екзотичните си пътешествия, се насочете към Египет, но се постарайте да потърсите скритото му лице, а не само пирамидите и Сфинкса. Разговаряйте с местните, както само вие умеете и сме сигурни ще те попаднете на прекрасни открития и скрити съкровища! 

Хороскоп за пътешественици (част 1)

Дева (24 август - 23 септември)

Девите имат силно аналитичен ум и това ги прави добри наблюдатели. Те предпочитат да не са в центъра на събитията. Това се отразява и на начина, по който пътуват. Можете да ги пуснете с някой оживен мегаполис или в район с богата история и архитектура и те ще се забавляват, разглеждайки и изучавайки всичко, което им е пред очите. За вас Деви Шри Ланка е чудесна дестинация - дългите пътешествия с влак ще ви дадат време да разглеждате на спокойствие и да поразсъждавате. Освен това страната има много исторически забележителности и любопитни места, които да посетите.

Хороскоп за пътешественици (част 1)

Хороскопа за останалите зодии очаквайте в част 2!