Играй с Peika.bg и спечели страхотни награди от „Нито звук 2”

  • Играй с Peika.bg и спечели страхотни награди от „Нито звук 2”
    Играй с Peika.bg и спечели страхотни награди от „Нито звук 2”

На 28 май само в кината ще гледаме "Нито звук 2" – дългоочакваното продължение на превърналия се в попкултурен феномен, изключително успешен хорър-трилър на Джон Кразински "Нито звук", който през 2018 г. превърна мълчанието в инструмент на оцеляването.

Време е, заедно със семейство Абът, да поемем в нова посока с "Нито звук 2", да научим какво се крие зад обвитото в мистерия начало на глобалната катастрофа и да открием, че Абът не са единствените оцелели. Действието в Нито звук 2 започва веднага след смъртоносните събития, които семейството преживява у дома си.

Те трябва да се изправят пред ужасите на външния свят, докато продължават борбата си за оцеляване в абсолютно мълчание. Принудени да се впуснат в неизвестното, те бързо осъзнават, че кръвожадните извънземни създания не са единствената заплаха, която дебне отвъд пределите на познатата им пясъчна пътека. Възможно ли е ужасът, обгърнал Земята, да бъде спрян?

Разтърсващата история от "Нито звук 2" отново е дело на режисьора Джон Кразински. Той е и сценарист на филма заедно със Скот Бек и Брайън Уудс. Във втората част на трилъра се завръщат Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп, а сред новите попълнения в актьорския състав са Джимон Унсу, Уейн Дювал и други.

А сега, освен да поемете на вълнуващото и опасно приключение "Нито звук 2" в кината, имате възможността да спечелите и страхотни награди от филма:

- 1 бр. кинокомплект, включващ двоен кинобилет с ваучер за консумация (пуканки + напитки) за двама (важи само за Синема Сити);

- 3 комплекта оригинални награди от филма "Нито звук 2" – грейка с безшумни чорапи.

Играта ще се проведе в периода от 21 май до 3 юни 2021г. Ще изтеглим победителите на 4 юни.

 А ето и условията за участие:

- Отговорете на въпроса с коментар под статията или на имейл: game@novinitegroup.com:

В Нито звук 2 Емили Блънт ще трябва да рискува и заедно с децата да поеме по нови и непознати пътеки, разчитайки на помощ от хора от външния свят.

Един от тях е популярен ирландски актьор, известен с участието си в хитовия сериал Peaky Blinders. Кой е той?

А/ Килиън Мърфи;

Б/ Джон Кразински;

В/ Джимон Унсу.

- Тагнете в коментар приятел, с когото искате да гледате филма.

 

Желаем Ви успех!

*Играта се организира от сайта Peika.bg , който е част от интернет медийна група „Новините“ ЕАД.

*„Новините“ ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на „Новините“ ЕАД, както и с официалните правила на играта.