Изпращаме ви „В капана на времето“ за награди

  • Изпращаме ви „В капана на времето“ за награди
    Изпращаме ви „В капана на времето“ за награди

Този юли ненадминатият майстор на мистериите М. Найт Шамалан ще ни хване В капана на времето и ще ни отведе на провокиращо пътешествие до абсолютните предели на времето и пространството.

За дълго планираната си ваканция, младо семейство се отправя на пътешествие към усамотен тропически плаж, който случайно откриват в интернет. Мястото е повече от невероятно и макар не толкова безлюдно, колкото са се надявали, предлага идилия отвъд най-смелите им мечти. С напредване на времето обаче става ясно, че райското кътче крие ужасяваща тайна. По някакъв необясним начин всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо като целият живот на хората се съкращава до един-единствен ден и никой от тях не е способен да си тръгне от брега. Семейството има на разположение само няколко часа да разкрие мистерията и да успее да се спаси преди да е станало твърде късно.

Двама от вас имат възможността да спечелят двоен билет за филма В капана на времето!

1. Напишете в коментар под статията кое екзотично място мечтаете да посетите.

2. Тагнете приятел, с когото искате да гледате филма.

Имате време до 28 юли включително. Ще изтеглим победителите на 29 юли. 

Ще успее ли някой да се измъкне от капана на времето? Каква е връзката между всички хора, намиращи се на плажа, и каква е страховитата истина зад мистерията?

Шокиращите отговори ще открием от 23 юли само в кината.

Желаем Ви успех!

*Играта се организира от сайта Peika.bg , който е част от интернет медийна група „Новините“ ЕАД.

*„Новините“ ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на „Новините“ ЕАД, както и с официалните правила на играта.