Къде можете да изпиете веганска бира с авокадо?

  • Къде можете да изпиете веганска бира с авокадо?
    Къде можете да изпиете веганска бира с авокадо?

Вече има сладолед, лате и бургер с авокадо! Следващото допълнение към списъка е нещо, което е любима напитка на много пътешественици хилядолетия наред, а именно бирата! Сега вече можете да опитате и авокадова бира!

Иновативната напитка се произвежда в Лондон от Long Arm Pub&Brewery и ще бъде пусната на пазара от 5 ноември!

Докато много пивоварни използват продукти от животински произход, за да избистрят бирата, тази авокадова бира е 100% веган. Тя се приготвя от тъмен малц в комбинация с фин крем с аромат на авокадо, така че ще можете да си набавите ударна доза витамин С заедно с бирата. За щастие, тя не е зелена на цвят, така че феновете на бирата нямат да се чуят каква е тази зелена течност, която пият!

Къде можете да изпиете веганска бира с авокадо?

Бирата ще бъде прясна, тъй като ще бъде приготвена в пивоварната на пъба, която изпомпва варели от шест 500-литрови резервоара направо на стъклени бутилки. Така отпада нуждата от съхранение в бурета. В пивото няма добавки или химикали. Пивоварната разполага със серия от четири бири, заедно със своите сезонни специалитети.

Къде можете да изпиете веганска бира с авокадо?

Можете да се насладите на авокадовата бира за 5,50 паунда от 5 ноември, докато запасите в Long Arm Pub&Brewery се изчерпят. Адресът на пъба е ул. Уоршип 20-26, Лондон. За допълнителна информация вижте тук.