Любимите места за почивка на известните личности

  • Любимите места за почивка на известните личности
    Любимите места за почивка на известните личности

Богатите и известните също си имат любими дестинации, където търсят своята доза спокойствие, красота и екзотика. Вероятно няма да видите Джони Деп да се разхожда сред туристическите тълпи в Рим, но сред предпочитаните от холивудските знаменитости места за почивка има не само невъзможно луксозни градове и курорти. Ето някои от тях:

Къде: Парк Сити, САЩ

Кой: Джон Траволта, Дъстин Хофман, Джейн Фонда, Брус Спрингстийн.

Какво:Този зимен курорт в щата Юта приютява посетителите на т.нар. „Звезден ски фест“ през всеки декември, както и прочутия филмов фестивал „Сънданс“ през януари. Знаменитостите могат да се скрият от тълпите туристи в 5-звездни хотели, където цената на нощувката започва от 2000 долара.

*

Къде: Сен Тропе, Франция

Кой: Бионсе и съпругът й Джей Зи, Кейт Мос, Риана, Леонардо ди Каприо, Джак Никълсън, Мик Джагър и много други.

Какво: След като закотвят на брега на Сен Тропе (на снимката) скъпите си яхти, звездите отсядат в луксозни хотели с обзавеждане в провансалски стил, а цените са от порядъка на 1800 долара за нощ.

*

Къде: Дубай, Обединените арабски емирства

Кой: Том Круз, Новак Джокович, Ева Лонгория, Ким Кардашиян и др.

Какво: Със сигурност сте чували за знаменития 7-звезден Burj Al Arab. Най-луксозният му едностаен апартамент предлага “цяло домакинство от лични икономи“, персонализиран таблет от 24-каратово злато за всеки гост, както и лимузина. Цената за всичко това е между 1275 и 1775 долара на вечер.

Още звездни дестинации вижте в Econ.bg