Мъжът, който продаде всичко и започна да пътува по света със семейството си

  • Мъжът, който продаде всичко и започна да пътува по света със семейството си
    Мъжът, който продаде всичко и започна да пътува по света със семейството си

Историята на този млад мъж ще ви удиви и ще поискате да сте на негово място…

Историята на Гарет Джий и неговата страст по пътешествията, която той съумява да превърне в начин на живот, звучи като сбъдната приказка.

През 2014 г. той е двама негови приятели продават компанията си за сумата от 54 млн. долара. Веднага след това той взема решението да обиколи света с жена си Джесика и техните две деца на 2 и 4 години.

Интересното е, че Гарет не използва парите от продажбата, за да финансира пътуванията си. Той и съпругата му разпродават всичките си притежания за 45 хил. долара и се договарят да пътуват с тези пари докато спестяванията им свършат.

5 месеца по-късно двойката е похарчила едва 5000 долара от бюджета си. Същевременно те започват да документират приключенията си по света като постоянно качват снимки и информация в социалните мрежи и в свой собствен блог. Успяват да пестят и като винаги букват най-евтините полети.

Близо година, след като двамата съпрузи започват най-голямото приключение в живота си, вече изкарват достатъчно, за да си осигурят лускозен начин на живот по време на пътуванията и то без изобщо да са докосвали парите от продажбата на компанията на Гарет.

Към началото на 2017 г. общността на Гарет в социалните мрежи, наречена “The Bucket List Family”, има над 445 хил. последователи в инстаграм и над 40 хил. в ютюб.

Гарет и Джесика прекарват по 20 часа седмично, за да пишат за своите пътувания в блога си и в социалните мрежи. И живеят живота си както искат – с много пътешествия, нови емоции и време за семейството си.