Най-изгодното време да резервирате пътуване за Св. Валентин

  • Най-изгодното време да резервирате пътуване за Св. Валентин
    Най-изгодното време да резервирате пътуване за Св. Валентин

През последните години празникът Св. Валентин предизвиква все по-голямо внимание сред младите – било то влюбени двойки или скептични традиционалисти, които го отричат с досада.

Независимо от настроенията обаче тенденцията всяка година е към увеличаване на търсенето на пътувания за празника.

Поради тази причина, сега е най-точният момент за резервация на пътуване в средата на февруари.

Подходящи дестинации за празника през 2018 г. са: Рим, Будапеща, Париж, Лондон, Барселона, Валенсия, Милано и Атина. Цените за двупосочни билети са между 33 и 110 евро.

Тези градове със сигурност обещават незабравимо преживяване за влюбените, като освен с невероятните си забележителности, те посрещат своите гости и с изгодни възможности за отсядане. Най-евтино настаняването ще ви излезе в Будапеща –  с цени от 15 евро за нощувка, а най-скъпо – в Париж, където двойната стая е поне 36 евро.

Тези, които предпочитат по-екзотичните места, могат да се насочат към Мароко, тъй като тя е една от най-изгодна дестинация тази година. Ако пък искате да видите емблемата на вечната любов „Тадж Махал“, да се впуснете в приключението Ню Йорк или да се тагнете от прелестните плажове на Сейшели и Малдиви, в момента много агенции предлагат промоционални цени.

И ако все още се колебаете дали и как да отбележите деня на влюбените, не забравяйте, че този празник води началото си още древните празници на изобилието в Рим. А пътуването винаги ще бъде един от най-желаните и романтични подаръци за любимия човек. Статистиката сочи, че едни от най-търсените фрази в интернет около празника са свързани именно с пътуване.

Източник: eSky