Най-невероятните случки в хотели

  • Най-невероятните случки в хотели
    Най-невероятните случки в хотели

Туристите са странни птици. Точно когато човек си мисли, че няма какво толкова странно да се случи, те успяват да реагират по най-невъобразимия начин.

Скорошно проучване, направено сред 500 хотела по цял свят, разкрива кои са най-невероятните и шокиращи истории, случили се по време на ваканциите на туристите. Класацията е на световен сайт за хотелски резервации.

Когато смъртта почука на вратата – Клиент на хотел в Дрезден отворил вратата на стаята си и видял пред себе си управителя (облечен в черно) и главния готвач (облечен в бяло). Помислил ги за пратеници на смъртта, възкликнал: „О, още не ми е времето да умирам!“ и тряснал вратата под носовете им.

Къде е изходът? - Гост на хотел в Единбург не успял да намери вратата на стаята си и почти в истерия се обадил на рецепцията. „Има една врата – тази, през която сте влезли“, му казали оттам. „Именно – отговорил клиентът. - Но на нея пише „Не безпокойте“.

Акула в басейна – Най-кръвожадният морски обитател някак си се оказал в... басейна на хотел в Лас Вегас. И това не е било халюцинация на клиент, а истинска случка, излъчена и по телевизията.

Дистанционно или телефон? – Клиент в хотел в Барселона се оплакал, че телефонът в стаята му не работи. Когато слязъл на рецепция, за да потърси помощ, се оказало, че в ръката си държи дистанционното на телевизора.

Истории с голи хора – За щастие или нещастие, по коридорите на хотелите човек често може да срещне голи хора. Някои са останали по грешка заключени вън от стаята си, други са пийнали, трети са си чиста проба ексхибиционисти. В хотел в Амстердам пък служителите засекли гола двойка да търчи по коридора.

Свръхсекретно куфарче – В испански хотел за една нощувка били отседнали чуждестранни генерали. На тръгване забравили в стаята си куфарче със свръхсекретни документи. Сетили се за куфарчето месец по-късно.

Семейство през балкона – Семейство запазило стая за двама в Милано, след което било хванато в крачка, докато през балкона в стаята се намъквали останалите членове на фамилията.

Двама гости в една стая – Собственикът на хотел в Истанбул настанил за една нощ брат си в стая в собствения си хотел. След като братът си сипал питие от минибара, взел си душ и се избръснал, в стаята влязъл и гостът, настанен в стаята. Упс!...

Трима са много – Двойка младоженци запазили стая в Мадрид за медения си месец. На сутринта съпругът се събудил и открил до жена си в леглото трети човек – мъж, който блажено спял. Оказал се гост на хотела, който се прибрал пиян и по грешка влязъл в стаята на младоженците.