Peika.bg дарява книги в кампанията ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България

  • Peika.bg дарява книги в кампанията ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България
    Peika.bg дарява книги в кампанията ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България

Ние от Peika.bg започваме кампания ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България“, в която ще даряваме книги!

След като спечелихме наградата за най-професионален туристически сайт за 2017 г. в конкурса READ & TRAVEL (ЧЕТИ и ПЪТУВАЙ), част от Международното туристическо изложение „Културен Туризъм“, Велико Търново, решихме да продължим да ви вдъхновяваме и извън виртуалното пространство.

В края на 2017 г. излезе най-новата ни книга Мистични разходки из България за не/обикновени пътешественици“, която за наша радост се радва на голям интерес и успех! В нея са събрани мистични дестинации, легенди от българския фолклор, вълнуващи срещи с местните хора. Освен причудливите истории за скални светилища, древни обсерватории, извори с лековита вода, храмове на чудесата, призрачни села, силни енергийни центрове в книгата има още: снимки на всяко от местата, полезна информация как да стигнете до тях, любопитни факти и идеи за още разходки. 

Видяхме, че книгата "Мистични разходки из България за не/обикновени пътешественици“ е вдъхновение за много наши читатели, които обичат на пътуват или искат да го правят. Затова бихме желала безвъзмездно да дарим копия от нея на български библиотеки, читалища, училища и други. 

Peika.bg дарява книги в кампанията ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България
Снимка: Peika.bg

Целите на кампанията „ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България“ са:
- да насърчи четенето и пътуването в България
- да позволи на повече хора да имат достъп до актуална информация за пътешествия в България
- да съхрани знанието за важните природни, културни и исторически обекти в България.

Как да се включиш в кампанията?

Най-хубавото е, че това няма да е само кампания на екипа на Peika.bg, но и на всеки, който желае да участва в нея!

Предложи ни конкретни места, където тези книги биха били от полза. Пиши ни на info@peika.bg или на лично съобщение в официалната ни Фейсбук страница.

Предложенията могат да са свързани с библиотеки, читалища, училища, конкурси (книгите могат да са като награда за участниците) или други, на които да дарим книгата "Мистични разходки из България за не/обикновени пътешественици“!

Нека да четем и откриваме България заедно!
Поздрави,
Екипът на Peika.bg