Съкровищата на България - спечели книга за оцветяване

  • Съкровищата на България - спечели книга за оцветяване
    Съкровищата на България - спечели книга за оцветяване

Когато става дума за българска история, учебниците далеч не са най-забавния източник на информация за децата. За да останат истории, а не история в спомените им, превърнете откриването на съкровищата на България в игра.

Точно това прави книгата „Съкровищата на България“ (издание на БГкнига) - в нея са събрани повече от 20 от най-известните съкровища, открити на територията на България. Пълна е с илюстрации на стотици златни и сребърни предмети, както и с контурни рисунки, които децатамогат да оцветят и да дорисуват, както им харесва. Книгата съдържа още карта, богата информация за самите предмети, както и любопитни факти.

"Представи си, че си станал откривател на истинско съкровище! Как ли ще се почувстваш? Ще си първият човек, който след хиляди години вижда ценните предмети. Ще се докоснеш до живота на далечни прадеди. И ще се запиташ множество неща. На кого са принадлежали тези предмети? Дали са заровени в земята поради опасност или заради някакъв древен обичай? А какво е изобразено по находките? Развихри въображението си, измисли сам истории и дорисувай загубените части!"

„Съкровищата на България“ е вече в книжарниците!

*

СПЕЧЕЛИ книгата за оцветяване "Съкровищата на България".

Как?

Отговори в коментар под статията тук на въпроса: "Кое е най-важното съкровище на България, което бихте показали на децата си?"

Един от отговорилите ще изтеглим в жребий и ще обявим във фейсбук страницата си на 30 ноември 2016 г.

Съкровищата на България - спечели книга за оцветяване

Съкровищата на България - спечели книга за оцветяване