Sofia Live Festival : Остават само два дни до летния фестивал

  • Sofia Live Festival : Остават само два дни до летния фестивал
    Sofia Live Festival : Остават само два дни до летния фестивал

Откриваме летния фестивален сезон на 18, 19 и 20 юни на Колодрума в Борисовата градина

Подробната програма на първото издание на Sofia Live Festival, който ще се проведе на 18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021г. на Колодрума в Борисовата градина, вече е ясна.

 

На 18-ти юни на сцената ще се качат Мила Роберт, Druga Planeta, Стругаре и Жлъч, Григовор, Гена.

На 19-ти юни невероятнатa Жулиета Интергалактика, добре позната от екстравагантното електро парти “We Like Kitsch”, ще подгрее публиката подобаващо преди на сцената да се качат Les animaux sauvages, ПИSТАМАШINA и Анимационерите.

В лятната неделна вечер на 20-ти юни, ще имаме удоволствието да чуем hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y, а за доброто настроение преди тях ще се погрижи DJ JiJo.

Вратите и в трите фестивални дни ще отворят в 16.30ч., а началото на концертите ще бъде в 18ч.

Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня. На терена ще има барове, места за хранене, зони за изкуство, книги и мърчандайз – всичко необходимо, за да не се налага на феновете да излизат от фестивалната зона.

Достъпът на всички малолетни и непълнолетни лица, ще бъде позволен само с придружител, попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от https://www.sofialiveclub.com/contact/ и билет. Деца под 10 години влизат без билет. Декларация може да бъде получена и на входа на Колодрума в дните на фестивала, но така ще трябва да бъде попълнена на място, което ще забави влизането. Затова препоръчваме предварително попълване на документа, за да се избегне забавянето на входа. Личните данни, които се попълват в декларацията се използват единствено и само за нуждите на въпросната декларация.

Ако тръгвайки към фестивала все още не сте си закупили билет, разбира се можете да го направите на място, където цените ще са 25лв. за един ден и 60 лв. трите фестивални дни. Ако пък искате да се възползвате от по-ниските цени - 20лв. за един ден и 50 лв. за трите дни, можете да го сторите до 17-ти юни в мрежата на Eventim.

Фестивалът не се изчерпва в рамките на програмата на Колодрума, а продължава и вечерта с афтърпарти и 3-те вечери в бара, който никога не спи. Заповядайте на ул. „Гурко“ 21 при нашите приятели от бар Петък, където програмата ще е също толкова цветна. Там ще пием коктейли до зори с Abysmatic Live, Xonic DJ Set, RawLand & Doc1 DJ Set, Dead Man's Hat Live и Jijo DJ Set. Партито е 18+.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и със силно намален капацитет.

Фестивалът е подкрепен от Министерство на Младежта и Спорта и Столична община.