Цигуларят Веско Ешкенази с онлайн концерт

  • Цигуларят Веско Ешкенази с онлайн концерт
    Цигуларят Веско Ешкенази с онлайн концерт

Цигуларят Веско Ешкенази отмени големия си юбилеен концерт в зала 1 на НДК заради коронавируса. Спектакълът, който трябваше да се проведе на 17 март и да отбележи 50-годишния му рожден ден, е с нова обявена дата – 4 юни.

Почитателите на Веско Ешкенази обаче ще имат възможност да слушат неговата музика и в уречения ден.

Утре от 20:00 часа в страницата му във Facebook ще бъде излъчен последният му концерт в зала „България с участието на Плевенската филхармония, който се проведе през септември миналата година. Ще прозвучат „Годишните времена“ на Антонио Вивалди и Астор Пиацола.

"Скъпи приятели,
Трудно мога да опиша усещането тези дни. Мелодиите, които трябваше да ни съберат утре вечер в Зала 1 на НДК не спират да звучат в съзнанието ми!
Отговорността обаче към всички нас ме успокоява, че макар и с поетите саможертви, ще успеем да се самосъхраним и много скоро да се изправим и усмихнем още по-силни и духовно порастнали!

За всички вас, които бяхте отделили време да се срещнем утре вечер в 20.00 и за всички вас, които имате нужда от музика имам прекрасна изненада!
Утре, 17.03 в 20.00 тук във фейсбуук ще стартира излъчването на последният ми концерт в София, който се състоя на 24.09.2019 с Плевенска Филхармония в Зала "България".
Заедно ще ви представим моите любими ГОДИШНИ ВРЕМЕНА на Антонио Вивалди и Астор Пиацола!
Само трябва да посетите моята страница тук във фейсбуук!

Разбира се, това няма да замени нашата среща на 4-ти ЮНИ, когато вярвам, че ще празнуваме този мой юбилей в застой 

Цигуларят Веско Ешкенази с онлайн концерт