Вече можете да си наемете остров или замък за почивка през Airbnb

  • Вече можете да си наемете остров или замък за почивка през Airbnb
    Вече можете да си наемете остров или замък за почивка през Airbnb

Нека ви разкажем за новото подразделене на световноизвестната платформа Airbnb – Luxe.

В него ви очакват над 2000 нови предложения, които дават възможност на по-заможните клиенти да отседнат в някои от най-екстравагантните имоти по света. Можете да наемете цели острови, средновековни замъци или атракционни имения с водни пързалки и площадки за стрелба с лък.

Средната цена на луксозните оферти е в порядъка на 14 000 долара на седмица, но може да достигне до 1 млн. долара за желаещите да наемат частен атол край Таити с 21 бунгала и 50 души обслужващ персонал.

Платежоспособните туристи отдавна се интересуват от възможността да се настаняват в имоти, по-близки до домашната атмосфера, отколкото в хотелски апартаменти.

В различните пакети се включват и специални екстри като трансфер от и до летището, кетъринг, занимални за деца, спа процедури и други. Екип от 25 „дизайнери на пътуването”, които са постоянно на разположение на богатите потребители на Airbnb, за да координират изпълнението на желанията им.

Много от предлаганите домове са собственост на мегабогати семейства, включително милиардери и знаменитости от шоубизнеса. Някои от тях притежават няколко имения по света и отдават под наем част от свободните сгради през сайта. За да се защити неприкосновеността на домакина, гостите никога не разбират кой е реалният собственик на дома, в който отсядат. Всяко от предлаганите скъпи жилища под наем е предварително „изчистено” от предмети, които могат да издадат самоличността на притежателя им. Компанията застрахова всеки от имотите с 1 млн. долара гаранция, която би покрила евентуални материални щети.