„Сам вкъщи” – за любимия ни коледен филм вече има място в библиотеката!

  • „Сам вкъщи” – за любимия ни коледен филм вече има място в библиотеката!
    „Сам вкъщи” – за любимия ни коледен филм вече има място в библиотеката!

Илюстрована книга в луксозно издание, пресъздаваща любимия коледен филм на няколко поколения, е съвършеният подарък под елхата за цялото семейство!


„Сам вкъщи” (ИК „Сиела”) – познатият и обичан филм, сега е илюстрована книга за цялото семейство, в остроумния преразказ на Джон Хюз и с очарователните коледни илюстрации на Ким Смит.

Да си най-малкото дете невинаги е приятно – всичко зависи от размера на семейството. За осемгодишния Кевин направо си е мъка, защото трябва да се съобразява с луди чичовци, щипещи бузите лели, мрънкащи братовчедки, егоистични по-големи братя и най-лошото, малки братовчеди, които се напишкват в леглото! На всеки себеуважаващ се осемгодишен в един момент му идва до гушата. Кевин си пожелава цялото му семейство да изчезне… но не си е и представял, че желанието му ще се сбъдне!

„Сам вкъщи” – за любимия ни коледен филм вече има място в библиотеката!

Да подскачаш по леглото на родителите си, докато ти премалее, по цял ден да гледаш филми за големи, в които има кървища и всякакви други страхотии, и да харчиш спестяванията на брат си за суперогромна пица – това е Раят. Но съвсем скоро на Кевин се налага да се превърне в истински господар на къщата, когато се изправя лице в лице с двама непохватни крадци. Гмурнете се в истинския дух на Коледата заедно с него, по следите на изобретателни механизми и гениални капани, и открийте най-важния въпрос: ще се върне ли семейството на Кевин?

„Сам вкъщи” – за любимия ни коледен филм вече има място в библиотеката!

 

И ако стиснем очи и много силно си го пожелаем, можем ли да поправим неправдите, които сами сме сътворили?

Любимата на поколения наред история на Кевин Макалистър топли сърцата на публиката всяка Коледа. Сега вече филмът оживява и на хартия, благодарение на думите на Джон Хюз и великолепните илюстрации на Ким Смит. Подходяща както за най-малките читатели, на които тепърва предстои да гледат филма за пръв път, така и за техните (вече поотраснали) родители, които без съмнение си го припомнят с удоволствие – книгата „Сам вкъщи” намира своето място под елхата.