#j3in1adventure - На приключение с Якобс и Peika.bg

  • #j3in1adventure - На приключение с Якобс и Peika.bg
    #j3in1adventure - На приключение с Якобс и Peika.bg

Поканихме ви да участвате в кампанията на Jacobs 3in1 и Peika.bg, в която любителите на пътешествия трябва да посетят някоя от предложените от нас дестинации, да направят снимка от там и да я качат с хаштаг - #j3in1adventure. Сега ще ви споделим как е минало приключението с част от участниците, какво са преживели и кои дестинации са посетили.

Здравейте! Аз съм Сиси и в следващите редове ще ви разкажа за едно от любимите си занимания.

Това, което ме зарежда най-много са пътешествията – близки или далечни, без значение! От малка обичам да пътувам и да опознавам нови, интересни местенца. Наскоро имах възможността да се включа в една страхотна инициатива - прекарах последния ден от миналата седмица заедно с още три пътешественички по душаМихаела, Ели и Йоана. Имахме нужда да се разнообразим и да отидем на разходка до място, на което не сме били преди, затова се събрахме рано сутринта пред НДК и пиейки кафето си избрахме дестинацията за деня през новата платформа на Якобс.

#j3in1adventure - На приключение с Якобс и Peika.bg
Снимка: https://www.instagram.com/sisiangelove/https://www.instagram.com/sisiangelove/

Само няколко стъпки и вече имахме план за следващите няколко часа – това, което изтеглихме като вариант беше Ботаническата градина в София. Помислихме си: „Какво по-хубаво от това да прекараш времето си сред природата“ – цветя навсякъде около теб, приятни алеи, подходящи и за пикник (бяхме се подготвили с кошничка, чашки, чинийки- всичко, както си му е редът ) Вдъхновени и пълни с енергия се запътихме натам – нямахме търпение да видим какви красоти ще ни поднесе денят. Когато пристигнахме до Ботаническата градина, обаче, се оказа че работното време е от вторник до събота – за съжаление се разминахме с първоначалния ни план. Но това не спря момичешката банда.

#j3in1adventure - На приключение с Якобс и Peika.bg
Снимка: https://www.instagram.com/mihaelanedyalkovaa/

 

Изтеглихме дестинация за втори път – страницата на Якобс ни препоръча Боянската църква. Беше идеално за нас, защото освен близо до тогавашното ни местоположение, църквата беше един от онези обекти, за чието съществуване знаеш, намира се недалеч от теб и въпреки това все не успяваш да отделиш няколко часа, за да го посетиш. Зарадвахме се на предоставената ни възможост и потеглихме в указаната посока. Пристигнахме щастливи и бързахме да разгледаме църквата и дворчето около нея.

#j3in1adventure - На приключение с Якобс и Peika.bg
Снимка: Elitsa Behar

Успяхме да разположим одеалцето ни за пикник и дори изпихме по още едно кафе. Отнесени от сладки приказки не усетихме кога беше станало време да си ходим! Ето такива дни обичам – прекарани в страхотна приятелска компания, на интересно място и емоции, които се помнят с години.

Включете се и вие, като посетите платформата. Единствените неща, които са нужни – усмивки, готини другарчета и приключенски дух! И не забравяйте – пътувайте колкото се може по-често! Опознавайте света и гребете с пълни шепи от живота!

Усмивки,

Sisi AngeLOVE