#j3in1adventure - Светът е пълен с приключения и незабравими моменти!

  • #j3in1adventure - Светът е пълен с приключения и незабравими моменти!
    #j3in1adventure - Светът е пълен с приключения и незабравими моменти!

Поканихме ви да участвате в кампанията на Jacobs 3in1 и Peika.bg, в която любителите на пътешествия трябва да посетят някоя от предложените от нас дестинации, да направят снимка от там и да я качат с хаштаг - #j3in1adventure. Сега ще ви споделим как е минало приключението с част от участниците, какво са преживели и кои дестинации са посетили.

Здравейте, аз съм Йоана и в следващите няколко реда ще ви споделя как преди броени дни се озовах на едно необикновено и специално място.

#j3in1adventure - Светът е пълен с приключения и незабравими моменти!Снимка: https://www.instagram.com/carpe.diem_yomi/

Всичко започна рано сутринта, в неделя, когато с още три други момичета се чудехме как да направим деня си запомнящ. От дума на дума, от скролване на скролване, се появи една различна и интересна уеб страница. За няколко секунди ни завладя и даде посока на нашия ден. Всичко беше толкова лесно. Посочваш с колко свободно време разполагаш и получаваш най-интересните места за посещение. И за да не държа в невидение, за да видите и вие страницата натиснете тук.

#j3in1adventure - Светът е пълен с приключения и незабравими моменти!Снимка: https://www.instagram.com/carpe.diem_yomi/

Ние разполагахме с по-малко от 4 часа, защото едното момичета трябваше да отиде на работа. А нашият "оракул" ни начерта пътя до Боянската църква "Св. Св. Никола и Пантелеймон“.

Истината е, че колкото и да опитваме да внушим великолепието и значимостта на Боянската църква като национален паметник на културата, думите не са достатъчни да предадат мистичната и омиротворяваща енергия, която ще ви обгърне още щом прекрачите външните порти на храма. Нито съвършенството на художествената съкровищница, която ви очаква зад малката, надупчена от щикове врата. Затова предпочитам да не ви разказвам повече, а да ви приканя да посетите това емблематично за България кътче и сами да усетите енергията, която носи.

Светът е пълен с приключения и незабравими моменти, които чакат да бъдат изживени. Не ги изпускайте!