Tърсене по
  • Киномаратон с Павол Барабаш
    Киномаратон с Павол Барабаш
  • Киномаратон с Павол Барабаш
    Киномаратон с Павол Барабаш
  • Киномаратон с Павол Барабаш
    Киномаратон с Павол Барабаш

Заповядайте на „Киномаратон с Павол Барабаш“! На 3 февруари, понеделник от 18:30 часа в залата на Посолството на Република Словакия в България ще бъде открита първата панорама, изцяло с ленти на гениалният режисьор и оператор Павол Барабаш (Словакия). 


Панорамата ще бъде открита лично от режисьора и Негово Превъзходителство Мариан Якубоци, посланик на Словакия в България. Павол Барабаш ще проведе и workshop и среща със студенти по режисура и операторство.


Прочетете нашето интервю с Павол Барабаш!


На 4, 5 и 6-ти февруари, 18:30 часа, в залата на Полския институт в София, панорамата продължава. Четири дни уникални кадри за невероятни, труднодостъпни места през камерата на най-награждаваният и най-успешният реализатор на филми за приключения, пътешествия и екстремни спортове в последните години, носител на награди от всички досегашни фестивали на планинарското кино в България.


Барабаш снима сред местни племена в непоносими горещини, сред ледове в самота, сред скали и огромни планини! Очакваме Ви! Вход за откриването: с покани на място, местата са ограничени. Вход за останалите дни: 5 лв. Вход за цялата панорама: 10 лв.


Съвместно с: Посолство на Република Словакия, Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм“, Община Банско, Полски Институт.


Програмата на филмите можете да видите тук.


Вижте откъс от "Пигмеите - децата на джунглата"