Tърсене по
  • So Independent - конкурс за авторски текст
    So Independent - конкурс за авторски текст

So Independent обявява конкурс за авторски текст зад кадър по двата рекламни клипа създадени за третото издание на фестивала през 2012 г. с режисьор Драгомир Шолев, оператор Крум Родригес и художник Антонело Рубино. В конкурса могат да вземат участие всички без ограничение на пол, възраст и етническа принадлежност.


Текстовете трябва да бъдат съобразени с дължината на клиповете и да не изискват участието на повече от двама актьори при тяхното озвучаване. Крайният срок за получаване на текстовете е до 24.00 часа на 18 октомври 2013 г. на e-mail: contest@soidependentfilmfest.com.


Видеоклиповете може да видите на сайта на фестивала - виж тук.


Журито:


Победителите ще бъдат избрани от тричленно жури в състав: режисьорът Драгомир Шолев /председател/, кинокритикът Геновева Димитрова и Надя Захариева, програмен директор „Изкуства и култура“ Фондация „Америка за България“.

Наградата:


Избраните от журито два авторски текста по двата клипа ще бъдат озвучени и ще имат премиера на голям екран в рамките на фестивала (24.09-3.11. 2013). Имената на авторите ще бъдат включени във финалните надписи наред с творческия екип, създал клиповете. Победителите ще получат VIP достъп до цялата програма и всички събития на фестивала.


Следете конкурса и във фейсбук - виж тук.