10-те най-странни неща в багажа на туристите

  • 10-те най-странни неща в багажа на туристите
    10-те най-странни неща в багажа на туристите

Опаковането на багаж винаги е сложна задача, тъй като е свързано с правенето на важни избори. Изглежда обаче, че хората са склонни да оставят предмети от първа необходимост в полза на доста странни вещи... и животни... и хора...

Проучване, направено сред над 2000 британци, разкрива кои са най-странните неща, които хората носят в куфар със себе си по време на ваканцията си.

1. Снимка в рамка на мъртва котка – 40-годишна жена винаги носи със себе си рамкирана снимка на мъртвата си котка, тъй като смята, че тя е неразделна част от семейството.

2. Стенен часовник – Британска пенсионерка обяснява, че не може да заспи вечер, ако не чува тиктакането на стенния си часовник, затова винаги го носи в куфара си.

3. Комплект дъмбели – Мъж не тръгва никъде без своя комплект дъмбели, защото иначе не може да прави сутрешните си упражнения. Дъмбелите вероятно тежат повече от 50% от разрешеното за багажа тегло.

4. Пепелта на съпруг – Вдовица не тръгва никъде без останките на починалия си съпруг, събрани в урна.

5. 24 пакета чипс – Мъж признава, че е пристрастен към вид чипс със сос уорчестър, от който похапва по минимум два пакета дневно.

6. Найлонов плик с остригана овча вълна – Една жена споделя, че „усещането от докосване до вълната е успокояващо“, затова и винаги носи такава със себе си.

7. Камшици и белезници – Мъж разказва, че със съпругата си водят „екзотичен сексуален живот“, който особено им се услажда по време на ваканция.

8. Пожарогасител – този мъж има крайна форма на пирофобия и винаги слага в куфара си пожарогасител – от една страна, по навик, а от друга – за всеки случай.

9. Препариран хамстер – 20-годишна жена не тръгва никъде без своя вече мъртъв хамстер, който явно е обречен да я следва навсякъде дори в препарирана форма.

10. Около 15 заешки лапи – мъж от Ливърпул споделя, че изпитва ужасен страх от летенето, поради което носи пакет със заешки лапи в самолета със себе си – за късмет.