3 идеи да разнообразите уикенда си (подходящи за подарък)

  • 3 идеи да разнообразите уикенда си (подходящи за подарък)
    3 идеи да разнообразите уикенда си (подходящи за подарък)

Ако ви се иска да пробвате или до подарите на някого нещо наистина различно, имаме няколко идеи за вас – все екстремни.

Топлото време вече дойде, така че спокойно можем да се замислим за приключения. Вижте нашите нашите 3 идеи за това как да вдигнете адреналина си или този на някой ваш близък!

1. Рафтинг

Рафтингът набра популярност в последните няколко години и определено има защо. С него може да изпитате както своята собствена издръжливост, така това доколко можете да работите в екип. Ще видите колко нужно е последното качество особено когато стигнете до разпенените бързеи на реката. Неслучайно рафтингът се използва като вариант за тиймбилдинг от много големи компании. Тогава ясно си проличава кой има лидерски качества и работи за общото благо и кой обича да се скатава. Със сигурност изживяването си заслужава. Едно от местата, които ви препоръчваме да посетите за целта е някой от клуовете по река Кресна.

2. Скачане с бънджи

Още една прекрасна идея, която със сигурност ще осигури преживяване, наситено с адреналин е скачането с бънджи. Вече има доста професионални клюбове, които предлагат тези услуги на разнообразни дестинации. Изживяването не е за всеки, но пък със сигурност няма да съжалявате, ако се впуснете в него. Нестандартна идея за място, откдето да скочите с бънджи е при пещера Проходна, определенно не е за изпускане.

3. Парапланеризъм

Прищявало ли ви се е да полетите? Е, парапланеризмът ви дава тази възможност да го изживеете. Заедно с инструктор, който ще направлява парапланера, ще можете да се почувствате като волна птица. Определено ви го препоръчваме. Едно от най-добрите мета за практикуването му е над Сопот.