3-те най-неприятни неща в модерните хотели

  • 3-те най-неприятни неща в модерните хотели
    3-те най-неприятни неща в модерните хотели

Обичате да отсядате в модерни хотели? Без да искаме да ви разубеждаваме, ви представяме няколко обстоятелства около престоя там, които могат да са малко досандни.

Вижте трите най-неприятни неща в модерните хотели:

1. Пиколото

В хотелите с повече звезди винаги има надъхани младежи в униформи, които само чакат някой нов гост да прекрачи прага, за да се втурнат към него. Те правят всичко възможно да измъкнат от ръцете на току-що пристигналите каквото и да носят – сак, куфар, по-голяма чанта, та дори и такава с кученце. Затова, за да се измъкнете, трябва да сте доста находчиви и неподатливи на прекалено целеустремения пиколо, готово на почти всичко за бакшиш.

2. Магнитните карти

Вече повечето хотели използват карти за достъп вместо ключове. Най-неприятното е, че често те се размагнетизират, най-вече когато седят в близост до мобилен телефон. За това обаче разбирате, чак когато стигнете до вратата и установите, че не можете да влезете. Следва разкарвате до рецепцията, за да може картата ви отново да започне да функционира – пълна досада.

3. Сложните системи в банята

В някои от по-модерните хотели системите в баните са абсолютна енигма, за чието разрешаване трябва да се отдели доста време. Сигурно и на вас ви се е случвало да стоите пред система от копчета в отчаяни опити да уцелите кое ще пусне душа и то така, че да не бъдете обляни с ледена или гореща струя вода. Е, сигурно и сами знаете, че шансът да уцелите от първия път е малък.

3-те най-неприятни неща в модерните хотели