5 екзотични места за Свети Валентин

  • 5 екзотични места за Свети Валентин
    5 екзотични места за Свети Валентин

Има места по света, където можеш напълно да се отдадеш на страстта. 

Места, сякаш създадени само за любов и нищо друго. 

И дори няма нужда да е Свети Валентин - любовта може да се празнува по всяко време и на всяко място. А това са някои от най-екзотичните възможности. И под "екзотични" нямаме предвид само "божествени острови".

 

Малдивите

5 екзотични места за Свети Валентин

Стъпвайки на остров, веднага те обхваща чувството на магическа свобода и сякаш нищо лошо не може да се случи.

Това важи в пълна сила за Малдивите, където стотици малки острови-хотели, от луксозни спа центрове до скромни бунгала, обещават спокойствие, слънце и вълни.

*

Лапландия (Финландия)

5 екзотични места за Свети ВалентинСнимка: Visit Finland

Според стара японска легенда любовните ласки в светлината на северното сияние носят късмет. Затова много японски двойки избират страни като КанадаНорвегия или Финландия, за да отпразнуват медения си месец през зимата. Ако вие сте двойка, която не се плаши от студа и подхранва любовта си с приключения, можете дори да отидете на разходка с шейна, теглена от кучешки впряг. 

*

Портофино (Италия)

5 екзотични места за Свети ВалентинПортофино

Това е съкровището на крайбрежието на Лигурия. Намира се на половин час от Генуа и крие изискани и дискретни кътчета, където са отсядали и отпочивали Байрон, Труман Капоти, Кандински, Ава Гарднър.

Споделете любовта си сред магичните пейзажи на Портофино, за да я подсилите, както само Италия може.

*

Убуд (БалиИндонезия)

5 екзотични места за Свети ВалентинУбуд (Бали, Индонезия)

Много туристи обикалят из острова (обхващащ територия над 5500 кв. км и с три милиона души) без да видят нещо повече от пренаселените плажове като Kuta Beach и Nusa Dua. Навътре, в пейзажа от вулкани, храмове, тропически гори, се намира Убуд, пълен с десетки музеи и галерии, и хотели, предлагащи аюрведа масажи и йога. Тантрическият секс го оставяме на вас.

*

Кабо Верде

5 екзотични места за Свети Валентин

Кабо Верде е изгряваща дестинация за българските туристи, която много скоро ще влезе в списъка с любимите екзотични острови на мнозина. Причината? Освен че е топло и гостоприемно място с отлични плажове, екскурзията до Кабо Верде е и на съвсем разумни цени като за предложената екзотика.