5 начина да отпразнувате началото на септември

  • 5 начина да отпразнувате началото на септември
    5 начина да отпразнувате началото на септември

Август е последният от месеците, които нямат "р" в името си. Когато бяхме малки, това означаваше край на сладоледа и начало на подготовката за училище. 1 септември си е един вид неофициален финал на лятото, но вместо веднага да се впуснете в училищни тревоги, подмяна на гардероба и оглеждане за падащи листа, можете да отпразнувате началото на един от най-хубавите месеци. Дните все още са меки, слънцето гали кожата, което означава, че е време за... път. Ето няколко идеи:

1. Отидете на фестивал

Морски, горски или градски - септември е пълен с интересни събития из всички краища на страната, много от тях с вход свободен Вижте кои са най-интересните събития през септември.

2. Направете си пикник

...преди тревата да подгизне от есенните дъждове. Всяко слънчево място върши работа, но ето все пак и няколко идеи от нас за пикник дестинации.

3. Разходете се в планината

Ако вече сте хванали морски загар, отделете уикенд и на планината, ако все още не сте го направили. Нямате идея накъде да поемете? Ето идеи за планински маршрути всякакви.

4. Посетете за последно морето

Водата може и да не е с идеалната температура в началото на септевмри, но така ще имате време да видите и направите много други неща, за които все не ви остава време. Виждали ли сте Бегликташ? А гробницата Кухата могила в Поморие? Знаете ли, че на остров в Дуранкулашкото езеро има археологически музей на открито?

5. Не позволявайте на депресията след отпуска да ви налегне

Познато ли ви е усещането, когато отпуската е свършила, а вие сте нещастни и омърлушени, и нормалният живот ви се вижда още по-непоносим дори и в сравнение с последните дни преди отпуската? Тази година вземете съзнателно решение да не допуснете това. През първите дни след завръщането си на работа си планирайте по нещо интересно за всяка вечер - срещи с приятели, с които отдавна не сте се виждали, фестивали на открито. вечеря на интересни места или просто разходка в парка.