5 съвета за организиране на втори меден месец

  • 5 съвета за организиране на втори меден месец
    5 съвета за организиране на втори меден месец

Заминаването на втори меден месец е изпитана от двойките, с продължителен брак, рецепта за щастие. 

Това е една прекрасна идея за тези от вас, които са сключили брак преди доста време.

Повтарянето на медения месец ще ви подейства като освежаваща почивка от рутината на ежедневието и е чудесен начин да подсилите връзката си. 

1. Дестинацията

Много двойки избират като дестинация за втори меден месец мястото, където са прекарали първия. Целта е да се преживеят повторно хубавите спомени, които пазят в съзнанието си и да ги допълнят с нови емоции. Ние обаче ви препоръчваме да изберете някоя нова дестинация, където да прекарате време заедно и да съберете чисто нови спомени и емоции. Затова може да отидете на непознато място, което и двамата сте мечтали да посетите.  

2. Разпределяне на времето

Изберете дали през цялото време ще бъдете на едно място или ще направите комбинирана обиколка на няколко дестинацииАко търсите тихо и уединено кътче за почивка, спрете се на вила или семеен хотел в малко селце или затворен комплекс. Ако пък сте любители на нощния живот и социалните контакти, ви препоръчваме да обърнете внимание на популярните и оживени курорти. Имайте предвид, че ако сте се спрели на по-далечни места или на твърде динамична програма, съществува реален риск по-скоро да се уморите от почивката си, отколкото да ѝ се насладите.

5 съвета за организиране на втори меден месец


3. Ново преживяване

Припомнете си всички вълнуващи съвместни приключения през годините и се впуснете в новиВариантите са изключително много – скачане с бънджи, воден парашут, ски спускане по стръмен хълм или урок по гмуркане. Съществуват изключително много вълнуващи дейности, които ще ви накарат да се почувствате живи и да се забавлявате от сърце.

4. Личното пространство

Да, знаем, че меденият месец предполага съвместни занимания, но ви препоръчваме да си дадете пространство и поне един път за целия период всеки да има възможността да се отдаде на своя любима дейност. Това е начин да покажете на партньора си, че след толкова време заедно все още уважавате интересите на другия. Гарантираме ви, че когато отново се видите по-късно, нежността към другия ще е още по-силна.

5. Въздържайте се от големи очаквания

Въпреки че вторият меден месец е прекрасна възможност за разпалване на страстта и за укрепване на връзката, не очаквайте, че това ще сложи край на всичките ви проблеми и несъгласия. Насладете се на моментите, които сте си подарили и се възползвайте максимално от тях. И най-накрая – ако нещо не върви по план, не се разстройвайте излишно, няма нищо случайно.