Дългоочакваният reunion на сериала "Приятели" ще се състои през март 2021!

  • Дългоочакваният reunion на сериала "Приятели" ще се състои през март 2021!
    Дългоочакваният reunion на сериала "Приятели" ще се състои през март 2021!

След много закъснения и неизвестни, изглежда, че завръщането на Приятелите най-накрая се случва!

Звездата от приятели Матю Пери потвърди новината на страницата си в Twitter, разкривайки, че снимките трябва да започнат през март 2021 г.

"Срещата на приятелите е насрочена за началото на март. Изглежда, че предстои натоварена година. И това е начинът, по който ми харесва!"

Дългоочакваният reunion на сериала "Приятели" ще се състои през март 2021!

Въпреки че много фенове може да очакват от тях да продължат сюжетните линии на героите си, събирането няма да представлява това, а ще бъде специална ретроспекция, която ще позволи на актьорите да погледнат назад към най-големите моменти в шоуто.

Феновете отдавна очакват специалния епизод на събирането на приятелите, който първоначално трябваше да събере актьорския състав, за да отпразнува големия ход на шоуто от Netflix към HBO Max. Първоначално епизодът щеше да излезе, когато новата услуга за стрийминг беше пусната през май 2020 г. Въпреки това, поради COVID-19, те трябваше да пренасрочат заснемането на епизода няколко пъти, за да се уверят, че е достатъчно безопасно за запис.

Това все още не е спряло актьорският състав да прекарват време заедно в средата на пандемията. Съвместните звезди Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиза Кудроу се събраха за специален скеч по време на наградите Еми през 2020 г. през септември, където се престориха, че живеят заедно.

Заедно с оригиналния актьорски състав, специален домакин също ще се включи в забавлението. Все още не се знае дали ще има публика за специалната лента.