Емблематичният сериал Sex and the City се завръща, но без Саманта

  • Емблематичният сериал Sex and the City се завръща, но без Саманта
    Емблематичният сериал Sex and the City се завръща, но без Саманта

Три от четири от оригиналните звезди на Sex And The City ще се съберат за ново шоу, което преразглежда живота на емблематичните герои.

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се договориха да участват в 10-епизоден сериал на HBO Max, наречен And Just Like That. Мрежата съобщи новината в неделя, като добави, че производството на новото шоу ще започне през пролетта.

Сара Джесика Паркър също пусна трейлър с нюйоркския фон в профила си в Instagram. Думи, напечатани от нейния писателски характер, четат „и просто така ... историята продължава“. А американската актриса написа до трейлъра: "Не можех да не се чудя ... къде са сега?"

И точно така ще видим героите на Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк Голдънблат отново заедно за първи път след 2010 г., когато филмът "Сексът и градът 2" излезе в кината.

Емблематичният сериал Sex and the City се завръща, но без Саманта

Но Ким Катрал и нейният герой Саманта Джоунс ще отсъстват в новото шоу. Канадско-американската актриса публично удари бившата си звезда Джесика Паркър след смъртта на брат си през 2018 г. Тя каза на водещия в шоуто, че „не се нуждае от нейната любов и подкрепа“ и че майка й я е наричала „лицемер“.

HBO не коментира защо Cattrall не е част от новия проект. Но ръководителят на оригиналното съдържание на мрежата Сара Обри каза: „Израснах с тези герои и нямам търпение да видя как се е развила тяхната история в тази нова глава, с честността, трогателността, хумора и любимия град това винаги ги е определяло."

„Сексът и градът“ се излъчва за първи път по HBO през 1998 г. и продължава шест сезона до 2004 г. Два филма са направени за героите през 2008 и 2010 г.