Къде да посрещнем Нова година в Европа?

  • Къде да посрещнем Нова година в Европа?
    Къде да посрещнем Нова година в Европа?

Искате ли да прекарате една различна Нова година?

Заедно с Банка ДСК и новата им кредитна карта DSK-Wizz Air ще ви покажем най-красивите, интересни и забавни празнични места в Европа.

Разгледайте ги добре и изберете вашата дестинация, на която да посрещнете една незабравима новогодишна нощ!

Женева, Швейцария

Празничен дух ще усетите най-силно в Стария град на Женева. Разходете се из тесните улички, в които са се сгушили красиви каменни сгради с дървени врати, кокетни кафенета, ресторанти и малки магазинчета преди да падне нощта. Възможностите за посрещане на Нова година в Женева са най-различни. Ако искате нещо наистина специално, препоръчваме ви да посетите някой от баровете на брега на Женевското езеро. Така ще имате гледка от първи ред към новогодишните фойерверки. Точно в полунощ хилядите светлини в небето се отразяват в спокойните води на езерото. Пейзажът се превръща в истинска цветна феерия, която ще ви възхити!

Къде да посрещнем Нова година в Европа?

*

Островите Мадейра, Португалия

Посрещнете Новата година от палубата на круизен кораб или от пристанището Фуншал. Именно тук можете да видите едни от най-пищните фойерверки. През 2006 г. те влязоха в рекордите на Гинес за най-големи фойерверки в света. Цялото пристанище се превръща във водно огледало на безбройните илюминации. Когато часовникът удари 00:00 часа, всичко около вас ще се оцвети във всички цветове на дъгата! Не го пропускайте и изживеете новогодишния празник в Мадейра!

Къде да посрещнем Нова година в Европа?

*

Стокхолм, Швеция

Подобно на много други празнични събития в Швеция, Нова година също се отбелязва с грандиозни тържества. Всяка година тук завършва с предаване на живо от музея на открито Скансен. Част от програмата включва музикални изпълнения, представления и разбира се – фойерверки в полунощ. Мястото е подходящо за семейно посрещане на Новата година. Не забравяйте обаче да се облечете топло, защото нощен Стокхолм е наистина студен. Но красивите гледки, светлините, музиката и танците ще ви стоплят в полунощ и ще ви заредят с позитивно настроение за предстоящата година.

Къде да посрещнем Нова година в Европа?

*

Берлин, Германия

Има няколко места в Берлин, където можете да посрещнете Нова година по един различен начин. Това са: площад Александерплац, Берлинската телевизионна кула, река Шпрее. Ако обичате шумните празненства с много хора – заповядайте в Берлин. Тук около 1 милион души се стичат по улиците на града, за да се забавляват от сърце. Както може би се досещате, тук има от всичко по много - фойерверки, музика, танци, шум, храна, магически шоута! Не пропускайте и танцовото парти в Берлинска телевизионна кула. Забавлението в новогодишен Берлин е гарантирано!

Къде да посрещнем Нова година в Европа?

*

Остров Ибисa

Остров Ибиса е известен със своя нощен живот, така че едва ли има по-добра парти дестинация за посрещане на Нова година. Тук ще получите всички необходими удобства за почивка през деня и празненства през нощта. Посетете най-емблематичния клуб на острова – Pacha, където ще се насладите на най-модерната музика в супер свежа обстановка. Танците тук ще са до зори, така че бъдете готови за една незабравима Нова година!

Къде да посрещнем Нова година в Европа?


Пътувайте изгодно с новата кредитна карта DSK-Wizz Air! Заповядайте в клон на Банка ДСК или на първия промо-щанд на картата на партерния етаж в търговски център The Mall, на бул. „Цариградско шосе“ в София. Там ще можете да получите информация за предимствата ѝ и да подадете заявление за издаването ѝ. За удобство на всички пътуващи предстои откриването на промо-щандове и на двата терминала на Летище София!