Как да намерим оферта за Нова година в последния момент?

  • Как да намерим оферта за Нова година в последния момент?
    Как да намерим оферта за Нова година в последния момент?

Вече сме средата на декември и джуджетата на Дядо Коледа са в трескава подготовка за най-светлата дата в календара.

Ако отдавна не вярвате в Добрия Старец, то тогава сигурно разчитате на близките си за подаръци. Или пък сами си подарявате такива, защото знаете точно какво искате и умеете да зарадвате себе си, а и хората около вас, със сполучливия избор.

Нова Година съвсем наближи и всички искаме да  доставим радост на близките, а и на себе си с нещо оригинално и свежо, което да преживеем заедно. Затова, ако не очаквате изненада от Лапландия или от роднини, което е далеч по-вероятно, то вече е крайно време да направите резервациите си за 31 декември.

Предлагаме ви няколко съвета за това, как да си подсигурите добро прекарване в новогодишната нощ.

Резервация за заведение

Как да намерим оферта за Нова година в последния момент?

Ако искате да си изкарате на маса с приятели, то насочете се към някоя механа, а ако имате по-фин вкус, към добър ресторант, предлагащ умерен лукс. За да намерите свободна маса, се обърнете към голямо заведение с много места, за да е по-голям шансът за резервация.  Може да потърсите и частен клуб, ако имате по-големи възможности. По-високите цени винаги отблъскват, но пък така ще си гарантирате бърза резервация и спокойствие на празника, тъй като няма да е претъпкано около вас. Друг вариант е да заложите на любимото си заведение, където сте редовни клиенти. Понеже ви познава, персоналът ще е склонен да ви резервира маса и в последния момент.

Резервация за почивка

Как да намерим оферта за Нова година в последния момент?

За новогодишните почивки винаги има наплив. Затова огледайте офертите още сега. Вижте къде има свободни места и резервирайте по телефона или лично. Оставете капаро, за да сте сигурни, че никой няма да ви заеме местата. Изберете туристическа агенция с дългогодишен опит, за да не се окаже фантом и да ви прибере парите, без да осигури почивка. Също така е добре въпросната агенция да предлага повече от една оферта за празника, за да не се окаже, че тя е запълнена максимално. Ако пътувате редовно с някоя агенция, заложете на нея, за да ви обърнат повече внимание и по възможност да получите отстъпка.

Резервация за хотел

Как да намерим оферта за Нова година в последния момент?

Ако сте решили да почивате индивидуално, не с туристическа група, ще трябва да си резервирате хотел. За да направите резервация в последния момент, изберете такъв, който не е в много популярно селище, намиращо се близо до голям град. Така от една страна няма да е пренаселено около вас и ще си починете, от друга страна ще сте сигурни в резервацията и не на последно място, ще платите малко по-малко от нощувките в скъпите курорти.

Резервация за хижа 

Как да намерим оферта за Нова година в последния момент?

Изберете си комплекс от хижи, който не е много популярен, но предлага добри условия. За целта разгледайте обявите в интернет, като задължително те трябва да имат и снимка. Друг вариант е да наемете вила от частни лица. Морето, например, е много романтично и през зимата, а край него е и по-топло, отколкото в планината и в много части на Западна България. Там по-лесно ще намерите места, отколкото в зимните ни курорти. 

Бонус: Ако все пак не успеете да се организирате навреме и се окажете без резервация за Нова година, ето как и къде можете да посрещнете 2018 г.:

- вземете бутилка вино (или друго по избор) и изненадайте свой приятел.
- направете си парти с фойерверки на открито. И без това няма да ходите на някое специално място. Запасете се с красиви фойерверки и ги изстреляйте в новогодишната нощ, в компанията на любими хора!
- таванско парти - ако не ви се занимава да чистите и подреждате у дома си си припомнете студентките години с едно парти на тавана
- на площада във вашия град - музика, хора, веселба - какво ви трябва повече