Как да планирам мечтаното пътуване, подходящо за моя бюджет?

  • Как да планирам мечтаното пътуване, подходящо за моя бюджет?
    Как да планирам мечтаното пътуване, подходящо за моя бюджет?

Лутайки се в интернет пространството, попадаме на всевъзможни оферти като цени, местоположение, атракции, посещения, места за спане и какво ли още не. В този момент сме изправени пред няколко основни проблема като недостиг на време да намерим всичко, което търсим, защото планирането на мечтаната почивка се състои не само в това да изберем къде да отседнем, но и да запазим билети, да намерим транспорт от летището и да се съобразим с бюджета, който имаме.

Като истински любители на пътешествията, ние обичаме да намираме решение на всеки един проблем свързан с тях, а защо не и да направим нещата максимално лесни, достъпни и удобни. Тук идва на помощ Wayclix - платформа, която може да отговори на всички гореспоменати нужди - можем лесно да организираме мечтаното пътуване за определен от нас бюджет, на желана от нас локация, дата и за колкото хора ние решим.

Защо имаме нужда от помощ при планиране на пътуване и с какво ще ни бъде от полза Wayclix:

- липса на време - в забързаното ежедневие все по-често имаме негостиг на време за какво ли не и понякога е много трудно да отделим такова, за да разглеждаме хилядите сайтове, които ни предлагат места за настаняване, отделно самолетни билети, транспорт и т.н. Wayclix дава всичко това на едно място.

- спазване на определен от нас бюджет - много е трудно да се вместим в точно определена сума, когато разглеждаме различни сайтове с разнообразни цени на различните услуги. Wayclix дава всичко това на едно място и дава опции, които се вместват в точно определените от нас граници.

- не всеки обича да прекарва часове в планиране - с Wayclix ви трябват само дати (на тръгване и прибиране), дестинация, броя пътуващи и бюджет. Ще получите напълно готово предложение за настаняване, полет и транспорт от летището до избраното от вас място за настаняване за определените от вас финанси!

Още ползи на Wayclix за всеки запален пътешественик:

Как да планирам мечтаното пътуване, подходящо за моя бюджет?
Снимка: wayclix

- предлага ви най-ниската възможна цена на полет, като след това избира място за настаняване, което е в центъра или възможно най-близко до него.

- предлага ви няколко опции за трансфер между летището и мястото за настаняване - започва от градски транспорт, но дава възможност и за такси, rent a car, Uber (споделено пътуване).

- предложен ви е не само транспорт между летището и мястото за настаняване, но имате налично и: цена на транспорта, време за придвижване, както и ако се налага - спирки за смяна, прекачване и т.н. Всичко това е допълнено от карта, която ви дава пълна визуализация, за да може да се ориентирате максимално добре.

- може да редактирате всяка една от опциите - за полет, хотел, транспорт и т.н. с натискане на един бутон - "редактирай", така вие сами ще изберете кое и как искате да промените.

- има удобен интерфейс за мобилни устройства, така че да може да се използва удобно и лесно навсякъде

- опциите не са 1 и 2 - Wayclix ви предлагат 3 места за настаняване. Едното е най-близо до центъра и запълва зададения бюджет, а другите 2 опции са за по-евтино и по-скъпо място в района на търсене. Натискайки на горното или долното, веднага излизат отново същите опции, за да бъдете максимално удовлетворени от мястото за настаняване. 

- ресторанти, забележителности и още - картата в сайта ви помага да изберете локация за настаняване, която ще бъде в близост до избрани от вас забележителности, ресторанти и много други. Вие избирате!

- можем да споделите идеята с приятели - опциите на Wayclix ви помагат да обсъдите вашия план с приятели и роднини. Всичко е представено много подредено, така че няма как човек да се обърка.

- можем да помислим и запазим - понякога ни трябва малко време, за да обмислим някое предложение или да се консултираме с останалите участници в приключението. Wayclix ни дава и тази възможност, като запазва всичко, което сме избрали до момента в наш собствен профил. Ако се забавите повече, можете след това да сравните цените с предишните, ако разбира се има някаква промяна в тях.

Ние като истински любители на пътешествията се разходихме в сайта на Wayclix и вече сме набелязали следващото си пътуване. А вие кога ще го направите?