Какви пътешественици са представителите на различните зодии? (част 1)

  • Какви пътешественици са представителите на различните зодии? (част 1)
    Какви пътешественици са представителите на различните зодии? (част 1)

Всеки обича различен тип дестинации и почивки.

Затова този път решихме да ви покажем как обичат да си почиват представителите на различните зодии: 

1. Овен – всичко в последната минута

Овенът е цар на импулсивните решения, взети в последната минута. Затова и често поглежда към предложенията last minute. Разбира се, не е задължително да се възползва от тези оферти. Той е в състояние да организира буквално ден преди заминаването 2-седмична ваканция за цялото семейство със сложна логистика и изгодни цени. Освен това  обича да е в движение и мрази да се заседява дълго на едно място. Неговата идеална ваканция е интензивна, понякога екстремна, на моменти лежерна и задължително с голям километраж зад гърба.

Подходящи дестинации: Рио де Жанейро, Корсика, Испания, Малта, Хърватия и сафари в Африка.  

2. Телец – удобство на една ръка разстояние

All Inclusive – това е нещото, пред което Телецът капитулира. За него перфектната ваканция е тази, при която не се налага да организира ежедневните занимания, да готви, да чисти стаята си и т. н. Хубав хотел на брега на морето (задължително с добра кухня), басейн – какво повече да желае човек, за да си отпочине пълноценно? Комфортът е от първостепенно значение за този зодиакален знак. Дори да става дума за еднодневна екскурзия, Телецът държи на добрите условия, които пък трябва да позволяват тотален мързел.

Подходящи дестинации: Сейшели, Швейцария, Германия, както и всички централноевропейски градове. 

3. Близнаци – на колела, а още по-добре във влак

Близнаците са любознателни и комуникативни. Те не обичат да спират на едно място, като същото важи и за ваканциите им. Бивайки пътешественици по душа, те са готови да изминат стотици километри, просто за да се насладят на красивия залез, да видят любопитна забележителност или да се потопят в атмосферата на интересна старовремска кръчма. Освен това са една от малкото зодии, която обича да пътува с влак. Причината е, че така трупат впечатления от местата, през които минават и които виждат за кратко, макар и само през прозореца.

Подходящи дестинации: навсякъде в Египет и Китай, а също и Хонконг, Шанхай, Лондон, Италия и Сицилия