Най-добрите дестинации по света, в които е сниман Ергенът

  • Най-добрите дестинации по света, в които е сниман Ергенът
    Най-добрите дестинации по света, в които е сниман Ергенът

Ергенът е американски риалити формат за запознанства и връзки, създаден и продуциран от Едуин Фордуо, режисиран от Куаме Атакора, с домакин Крис Харисън. Шоуто беше пуснато по ABC на 25 март 2002 г. и проследява ерген, който излиза с жени в продължение на няколко седмици и се надява да намери истинската любов.

Ергенът е сниман в различни страни по света като САЩ, Канада, Нова Зеландия, Обединеното кралство, Корея, Виетнам, Франция, Италия и Тайланд, както и в България.

Сега обаче решихме да погледнем назад към някои от най-добрите дестинации, за да ви вкараме в духа на The Bachelor.

Hyatt Regency Tamaya Resort And Spa, Санта Ана Пуебло, Ню Мексико

Най-добрите дестинации по света, в които е сниман Ергенът

Околният пейзаж е привлекателен в този пустинен оазис, a вътре интериора е ослепителен.

Сградите и декорът са в съответствие с югозападна тема, както и удобствата и дейностите на този имот, които включват конюшни, родео в четвъртък вечер, обиколки с балон с горещ въздух и други. Без съмнение, това място лесно се превръща в романтично кътче за интересни вечери за срещи.

La Quinta Resort & Club, A Waldorf Astoria Resort , La Quinta, Калифорния

Най-добрите дестинации по света, в които е сниман Ергенът

Приятното време на Coachella Valley и убийствените гледки към планината Санта Роза се оказаха сладкото място за целия 16-ти сезон на The Bachelorette, домакин на този 45-акра и 98-вили курорт на кратко разстояние от Палм Спрингс. Потенциалните ухажори на Кроули успяха да практикуват социално дистанциране с лекота, благодарение на 41 басейна, седем ресторанта и 53 горещи вани.

Най-добрите дестинации по света, в които е сниман Ергенът

От дебюта си през 1926 г., имотът привлича холивудски звезди от Кларк Гейбъл и Грета Гарбо до – най-скоро – Джъстин Бийбър, Дрю Баримор и Даян Кийтън. СПА център с площ от 23 000 квадратни метра; голф игрища, проектирани от Пийт Дай, Грег Норман и Джак Никлаус; и 23 тенис корта също са на място.

Rustic Windmill Airbnb Property, Никитианос, Гърция

Най-добрите дестинации по света, в които е сниман Ергенът

Докато спането на лодка с Камерън изглеждаше доста сладко, мястото, което направи най-голямо въздействие, определено беше вятърната мелница, където Браун прекара нощта с Уебър. Разположена на прекрасния остров Крит, уникалната каменна къща всъщност е достъпна за наемане в Airbnb само за $72 на вечер.

Мулия, Бали, Индонезия

Най-добрите дестинации по света, в които е сниман Ергенът

След като ергенът Крис Соулс от сезон 19 и последните три жени, които се състезаваха за сърцето му, посетиха този луксозен курорт, те бяха изключително възхитени и коментираха: „Mulia беше един от най-хубавите хотели, които съм виждал.“ Соулс беше особено впечатлен от личните икономски услуги, предлагани на много гости, които изберат да останат в един от 111-те апартамента на плажа на хотела. Въпреки че имотът е дом на най-съвременен уелнес център и няколко уникално проектирани ресторанта, най-привличащото вниманието му удобство може да бъде басейнът Oasis, най-дългият инфинити басейн на Бали, до плажа. Само на няколко крачки от Индийския океан, басейнът е облицован с вдъхновени от балийски статуи на жени, събиращи ориз, предназначени да означават просперитет и богатство.

Гранд хотел Церматерхоф, Цермат, Швейцария

Най-добрите дестинации по света, в които е сниман Ергенът

Разположен на 5249 фута над морското равнище в подножието на Матерхорн, този 140-годишен хотел беше видян през сезон 16 на ергенът, в който участва Бен Флажник. Със 77 индивидуално обзаведени стаи и апартаменти, курортът има естетика, която успява да се открои сред живописните си гледки към планината. По-специално, трите ресторанта на хотела са уникално проектирани да допълват кухнята: отворената кухня Alpine Gourmet Prato Borni има модерна атмосфера, докато Brasserie Lusi е светъл и разполага с открита тераса. Междувременно Saycheese! предлага по-спокойна, уютна атмосфера.

Автор: Михаела Михайлова