Най-добрите места за посрещане на 2019 г. в Европа

  • Най-добрите места за посрещане на 2019 г. в Европа
    Най-добрите места за посрещане на 2019 г. в Европа

Нова година е само веднъж в годината, затова си заслужава да я посрещнем на впечатляващо и запомнящо се място. Но къде е най-доброто място, на което да се сбогуваме със старата 2018 г.и да кажем „Добре дошла 2019 г.”?

Заедно с кредитна компания Мини Заем и със специалната им промоционална кампания с 20% отстъпка за всеки бърз кредит, изтеглен от 23.11 до 31.12.2018 г., ви представяме 5 места в Европа, в които празненствата по посрещането на Нова година са впечатляващи и запомнящи се.

5. Мадейра, Португалия

Екзотичен и завладяващ, остров Мадейра е не само една от най-популярните дестинации за летни ваканции, но и място, на което се стичат милиони туристи, за да посрещнат Новата година на брега на Атлантическия океан. Тук можете да се насладите на най-голямото светлинно шоу, което някога сте виждали. Точно в 00:00 часа целият бряг на острова се озарява от разноцветни фойерверки, а празненствата продължават до ранните часове на Новата година.

От къде да наблюдавате светлинното шоу?

Най-добър изглед ще имате от някой от круизните кораби на пристанището, а ако не можете да намерите свободни места и от пристанището на Фуншал ще се насладите напълно на разноцветната фиеста в небето.

Най-добрите места за посрещане на 2019 г. в Европа

4. Лондон, Великобритания

Британската столица присъства във всички световни класации, когато стане дума за организиране на новогодишни празненства. Покрай коледните и новогодишните празници Лондон сякаш слага нова премяна, специално за посрещането на Новата година. Целият град грейва, баровете работят на пълни обороти, а когато наближи 00:00 часа всички излизат по площадите и мостовете над Темза, за да отброят последните минути от отминаваща година заедно с Биг Бен и да се насладят на десетминутното лайф шоу с фойерверки, което осветява целия град. Празниците продължават по улици, барове и площади, където лондончани и гостите на града купонясват до зори.

От къде да наблюдавате шоуто на фойерверките?

Можете да закупите специален билет, с който да си гарантирате място с по-добра гледка. Ако билети вече няма или не ви се иска да купувате, тогава можете да се позиционирате в близост до улица „Св. Павел” или да се качите на круизно корабче по Темза.

Ако искате да посрещнете Нова година по вълнуващ и незабравим начин като истински лондончани, не пропускайте да се отбиете в една от най-старите кръчми в града - Old Bell Tavern, която сервира напитки още от 1670 г. насам.

Най-добрите места за посрещане на 2019 г. в Европа

3. Берлин, Германия

Берлин празнува посрещането на всяка Нова година със стил. Шумни празненства, музикални програми, светлинно шоу, базари и какво ли още не ви очаква, ако решите да посрещнете 2019 г. на Бранденбургската врата. През цялата нощ из целия град има много музика, танци и забава, а на другия ден се провежда „палачинковата надпревара”. Това е състезание по бягане, което се провежда в първия ден от новата година, но ако сте в състояние след щурото новогодишно празненство, можете да се включите и вие.

От къде да наблюдавате светлинното шоу?

Най-доброто място е да се промъкнете, колкото се може по-близо до Бранденбургската врата.

Най-добрите места за посрещане на 2019 г. в Европа

2. Барселона, Испания

За Барселона е известно, че градът се готви за посрещането на Новата година като за последно. На 31-ви декември няма да откриете нито едно скучно място в целия град. Купон се вихри буквално на всяка улица, а градът грее в безбройни светлини. Малко преди часовникът да удари 00:00 часа, площадите и улиците се изпълват с хора, а когато започне отброяването на последните минути, всички испанци изяждат по едно зрънце грозде при всеки удар на часовника.

Най-добрите места за посрещане на 2019 г. в Европа

1. Единбург, Шотландия

В Единбург празненствата започват още на 30-ти декември с грандиозно шествие с факли. Хиляди хора излизат по улиците на града с фенери и свещи, и преминават през целия град, за да стигнат до Колтън Хил. Щом шествието стигне до върха Колтън Хил, небето се озарява от зрелищно светлинно шоу. В новогодишната нощ празненствата продължават с много музика, танци, фойерверки и разбира се с много шотландско уиски.

Най-добрите места за посрещане на 2019 г. в Европа

Решихте ли къде ще посрещнете Нова Година? Не му мислете дълго, а се възползвайте от промоционалната оферта на MiniZaem.bg, вземете своя онлайн кредит с 20% отстъпка от 23.11 до 31.12.2018 г. и стягайте куфарите.