Пътувай от креслото и запечатай Москва в сърцето си (видео)

  • Пътувай от креслото и запечатай Москва в сърцето си (видео)
    Пътувай от креслото и запечатай Москва в сърцето си (видео)

Всеки е чувал за прелестите на Москва. Червеният площад, московското метро и Кремъл са само малка част от морето от забележителности, които могат да се видят в огромната столица на Русия.

Няма да ви говорим за всяка една забележителност по отделно, а ще ви оставим да се потопите изцяло във видеото. Включете го на цял екран. Гмурнете се изцяло в атмосферата, пътувайте с най-голямото метро в света, разходете се по улиците с местните, запечатайте картините в сърцето си, мечтайте на воля, но ви гарантираме - посетите ли Москва ще се влюбите за цял живот.

Москва трудно може а бъде събрана само в няколко минути, затова клипчето е по-скоро фрагмент от този величествен град. Това е една малка част от нещата, които можете да видите и усетите, докато сте в руската столица. 

Докато се разхождате по безкрайните улици, можете да усетите богатото наследство на руската култура. Москва далеч не е застинала в миналото, а дори се е превърнала в модерен мегаполис. Небостъргачите съжителстват в хармония със стари исторически постройки. Тук миналото и настоящето се преплитат без проблем.

История, могъщество, култура, оживление, забавления, простор, красота, традиции, стремеж, единство, гордост, величие, престиж - Москва...

Ако си пътешественик по душа, няма как величието и красотата на Русия да не те привлекат. Няма как да не те завладее дългогодишната история, традиции, забележителности и архитектура. Спираме до тук, за да ви дадем възможност да я видите, почувствате, усетите и обикнете сами.

Moscow - timelapse from ExtremeTV on Vimeo.