Пазарувай и пътувай изгодно! Възможно е!

  • Пазарувай и пътувай изгодно! Възможно е!
    Пазарувай и пътувай изгодно! Възможно е!

Летните отпуски свършиха, но малките есенни пътешествия тепърва започват! В началото на новия сезон обикновено сме се поохарчили - за семейството, децата, дома, но все пак тайничко се надяваме на едно малко уикенд бягство до любима дестинация.

В следващите 3 месеца, съвместно с Банка ДСК и новата им кредитна карта DSK-Wizz Airще ви даваме ценни съвети за пътуване, пазаруване и нови дестинации, които да откриете през есента!

Следете рубриката ни, за да научавате най-новите и интересни хитрини, с които ще пътувате по-често, по-лесно и по-интересно! 

Преди това нека първо да видим какво представлява кредитна карта DSK-Wizz Air и какви са нейните предимства! Всеки притежател на картата участва в специална Бонус система и трупа точки всеки път, когато плаща с нея. Можете да използвате тези точки както за резервации на самолетни билети, така и за покупки на услуги от сайта на Wizz Air.

Пазарувай и пътувай изгодно! Възможно е!

Вече е напълно реално да спестявате за пътешествие, докато пазарувате! Картата DSK-Wizz Air дава безплатно високо ниво на членство в програмата Wizz Discount Club. Като неин член можете да ползвате допълнителни отстъпки от цената на самолетни билети! 

Любителите на пазаруването онлайн могат да пълнят виртуалните си колички спокойни, тъй като за всяко плащане ще получават еднократна 3-D парола при пазаруване в сайтове, включени в програмите за сигурност Verified by Visa и MasterCard SecureCode.

Най-хубавото пътешествие е споделеното! Сега пътуванията с компания ще са още по-приятни, защото отстъпките, които ползва всеки член на Wizz Discount Club, важат за до 5 от неговите придружители по време на полета.

Пазарувай и пътувай изгодно! Възможно е!

Какво чакате? Стегнахте ли багажа за следващото малко есенно приключение?