Съвет за дамите: 5 неща, които да не носите на дълъг път (част 1)

  • Съвет за дамите: 5 неща, които да не носите на дълъг път (част 1)
    Съвет за дамите: 5 неща, които да не носите на дълъг път (част 1)

Дами, наясно сме, че искате да сте стилни винаги, но когато сте на дълъг път, най-важното е да ви е комфортно в дрехите, които сте избрали да носите.

Затова подбрахме за вас 5 неща, с които не е добра да носите по време на дълго пътешествие.

Ето ги и тях:

1. Гащеризон

Това би бил един неадекватен избор на облекло за дълъг път. Замислете се, че всеки път, когато ви се наложи да отидете до тоалетна, ще ви бъде доста по-сложно да се справите с него, отколкото с каквато и да била друга дреха.

2. Бяла тениска

Лесно е да облечете обикновена бяла тениска, но имайте предвид, че по време на дълъг път шансът да се изцапате, е голям, затова най-добре заложете на някой друг цвят.

3. Тесни или стегнати дънки

Когато сте на път за дълго време, облечете се по-свободни или еластични дънки, с които ще ви е комфортно. Така ще си спестите ненужното пристягането, което ще направи пътуването ви некомфортно.

4. Бял панталон

Белите панталони могат да изглеждат стилно, но не са най-добрият избор за пътуване на дълго разстояние. Шансовете да го изцапате са доста големи, така че по-добре заложете на нещо друго.

5. Само летни дрехи

Дори и да пътувате към топла дестинация, температурата в превозното средство варира. Най-добре вземете дрехи, които ще можете да обличате на пластове – така ще може да махате и слагате части от облеклото си в зависимост от градусите.