Три летни идеи за пътуване с добри приятели

  • Три летни идеи за пътуване с добри приятели
    Три летни идеи за пътуване с добри приятели

Отново настъпи онова време от годината, в което човек започва да се чуди къде по-напред да отиде от всички дестинации, които си е набелязвал през последните месеци. Ако и вие сте попаднали в тази чудна ситуация (т.е. ситуация с чудене), имаме няколко идеи. При това не дестинации, а направо идеи за приключения, подходящи за споделяне с добри приятели.

Road trip

Ако сте тайфа от 4-5 души, да се метнете на колата и да поемете в неизвестна посока е една от най-изгодните и подлежащи на импровизации идеи. Делите бензина (или ако сте късметлии – газта!) и решавате по пътя какво да видите. Дори не е нужно да прекосявате надлъж и нашир цялата страна – ще се учудите колко много интересни места се крият току под носа ви на 5-10 км от мястото, в което живеете. Можете да наредите маршрута си така, че да посетите приятели в други градове, така че да спестите и разходите за нощувки.

Къмпинг

Палатка, каравана или бунгало – въпрос на вкус. На стоп, с влак или с кола – въпрос на спестени от закуски пари. Къмпингите, независимо дали са по морето, в планината или на брега на някой блажен язовир, имат склонността в продължение на години да генерират истории от типа на „А помните ли, когато...“. Или пък да заличават всякакви спомени. 

Концерт/фестивал на открито

В сезона на огромните звезди и топлите нощи, изберете концерт или фестивал на открито и си подарете незабравими преживявания заедно. Хубавото е, че обикновено не изисква много финанси или планиране – всички хубави неща на летните фестивали се случват от само себе си. Вижте тук предстоящите интересни събития в България. А тук са топ фестивалите в България за лято 2016.