ВАКАНЦИЯ & СПА Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ

  • ВАКАНЦИЯ & СПА Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ
    ВАКАНЦИЯ & СПА Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ

От 13 март двата международни формата стартират в Интер Експо Център

Две ключови изложения, посветени на туристическия бранш и сектора на дизайна, обзавеждането и интериора, стартират в средата на седмицата. ВАКАНЦИЯ&СПА Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ отварят врати на 13 март в Интер Експо Център, превръщайки София впресечна точка на Балканите и Източна Европа за двата икономически бранша.

„Продажбата на билети е в ход“, коментират организаторите. Посетителите на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо могат да се сдобият с такъв на iec.urboapp.com-holiday-and-spa-expo-2024, а за ЕКСПОМЕБЕЛ – на iec.urboapp.com-expomebel-2024. „Купувайки билет за едно от изложенията, посетителите могат да присъстват и на двата формата, в които се включват над 320 изложители“, отбелязват организаторите. Те напомнят, че ВАКАНЦИЯ&СПА Експо ще се проведе от 13 до 15 март, а ЕКСПОМЕБЕЛ ще продължи с ден повече – до 16 март. Тикет системата ще е отворена през всички дни на изложенията. Билети ще се продават и на касите на Интер Експо Център.

Изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо събира фирми от 3 континента

На ВАКАНЦИЯ&СПА Експо ще открием компании от Европа, Азия и Африка. Директните изложители надхвърлят 200. Щандовете ще разгърнат фирми от България, Мадагаскар, Великобритания, Турция, Китай, Гърция, Сърбия, Индия, Монголия, Мавриций, Малдиви, Дубай, Финландия. Наличието на компании от различни точки на света създава условия за развитие на бизнеса национално, регионално и глобално ниво. В Интер Експо Център присъстващите ще срещат представители на различните сегменти в туризма - национални и регионални бордове, браншови организации, туроператори, агенции, експерти, собственици, мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм, производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес.

ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024 се проведжа с подкрепата на Министерството на туризма на Република България. Република Мадагаскар е държава-партньор, а за тазгодишното изложение ще пристигне делегация, водена от министъра на туризма.

Наградите Бранд на България

ВАКАНЦИЯ & СПА Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ

Очаквано събитие от програмата на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо са националните награди Бранд на България 2023. На 14 март те ще отличат компаниите, създали устойчив бранд и допринесли за цялостното развитие на бизнес средата в България.Организатор е екипът на предаване Брандовете на България по ТВ1, генерален партньор е Интер Експо Център.

ЕКСПОМЕБЕЛ предоставя нови решения

ВАКАНЦИЯ & СПА Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ

Над 100 фирми се включват в ЕКСПОМЕБЕЛ – изложението на обзавеждането, интериорния текстил, аксесоарите за офиса, хотела и дома.Форумът се организира от Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП).

Изложителите, сред които производители, търговци и дистрибутори на корпусни и тапицирани мебели, матраци, подматрачни рамки, маси, столове, офис и градински мебели, интериорен текстил, ще привлекат българското и международното внимание. ЕКСПОМЕБЕЛ е притегателна точка за заетите в интериорните и строителните решения, производители на мебели и обзавеждане, търговци, дизайнери, представители на дърводобивни и дървопреработващи компании, разработчици на специализиран софтуер, крайни клиенти

Професионалистите са в очакване!

ВАКАНЦИЯ & СПА Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ

Да, така е. Професионалистите са в очакване, защото ЕКСПОМЕБЕЛ обединява усилия с две много важни събития - DIBLA DESIGN AWARDS 2023 и Българска мебел на годината.

Наградите за интериорен и продуктов дизайн DIBLA DESIGN AWARDS 2023, организирани от екипа на dibla.com, ще оценят на 13 март труда на българските професионалисти. Международно жури ще определи Дизайнер на годината и ще излъчи най-добрите в категориите Обществен интериор и Жилищен интериор.

В същия ден, 13 март, ще сме свидетели и на Българска мебел на годината. Конкурсът, организиран от сп. МD„Дизайн, интериор, архитектура“, в партньорство с БКДМП и Интер Експо Център, ще излъчи за 10-и път най-добрата мебел, произведена в България и проектирана от български дизайнер.