Tърсене по
  • Изложба на проекта „Аз съм Българка!”
    Изложба на проекта „Аз съм Българка!”

Откриване на представителната изложба на проекта „Аз съм Българка!”. 


Заедно с изложбата на 13 май от 18:00ч в ресторант "МоМа" ще се състои и премиерата на клипа, който Радослав Първанов създава специално за хронологията на снимките. С него ще ви пренесе на място в деня и часа на фотосесиите. 23 българки и 2 деца, 30 сюжета, 39 места. Разказът ще бъде пълен, защото заедно с фотосите, филмът и авторът ще се постараят да ви върнат в една наистина възрожденска обстановка. Изненадите не свършват дотук, но най-интересното ще можете да видите на живо, по време на откриването. 


С първия по рода си проект в България Радослав Първанов обещава да се почувствате истински и горди българида се докоснете до историята и традициите ни, до красотата на българката и пленяващите цветове на автентичните народни носии. 


Изложбата ще може да видите в Ресторант МоМа, а по-късно през годината и на още места в страната. Желанието на автора и продуцент на идеята Радослав Първанов е да покаже снимките във всеки град, участвал при заснемането на проекта. 


Очакванията на създателя на „Аз съм Българка!” е дойдете и да се убедите в чистите и истински намерения на група млади хора, които обичат родината си и се стараят да запазят и покажат българската традиция на бъдните поколения. 


Следете събитието във фейсбук.