Tърсене по
  • Спектакъл „Разделям двойки по домовете“ във Варна
    Спектакъл „Разделям двойки по домовете“ във Варна

На 7 юли в 21:00 ч. Младежки театър „Николай Бинев" ще гостува в Летен театър-Варна. Любими актьори от трупата на театъра ще радват зрителите със спектакъла на режисьора проф. Здравко Митков – „Разделям двойки по домовете“.


В постановката страхотния и забавен актьор, Михаил Билалов, влиза в интересна роля, обещаваща много положително настроение. Жанрът е романтична комедия. Участват още изключително обичаните от публиката Искра Донова и Николай Луканов.


Ерик (Михаил Билалов) професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация... В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.


64419


64420


64422


много хумор, смях, безброй комични обрати и доза мистерия спектакълът ви потапя в атмосферата на ежедневни проблеми и чувства, от които персонажите се опитват да избягат и гарантира едно истинско забавление. 


Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015 г.


Билети за спектакъла могат да бъдат закупени тук.