3 сайта за резервиране на турове и забавни дейности по време на пътешествие (част 2)

  • 3 сайта за резервиране на турове и забавни дейности по време на пътешествие (част 2)
    3 сайта за резервиране на турове и забавни дейности по време на пътешествие (част 2)

Туровете, заниманията и преживяванията могат да бъдат чудесно допълнение към пътуването и могат да помогнат да направите пътуванията си толкова по-специални и вълнуващи. Вече можете да намерите обиколки и дейности за повечето дестинации по света и те могат да включват пешеходни обиколки, еднодневни екскурзии, курсове за готвене, входни билети и много други. По-долу е селекция от 7 от най-добрите места за резервации на обиколки, дейности и преживявания онлайн.

1. Viator и Tripadvisor

Viator са един от най-големите уебсайтове, предлагащи обиколки и дейности онлайн и изброяват над 345 000 артикула в 2700+ дестинации. Освен това ще намерите и отзиви, които да ви помогнат да решите кое е точно за вас и вашите пътувания. Независимо дали искате полет с хеликоптер, еднодневна екскурзия с проучване на пирамидите в Египет или спокоен речен круиз, ще го намерите тук.

Предимства и характеристики

345 000+ възможности за обиколки и занимания

Безплатна анулация до 24 часа предварително

Отзиви на клиенти, които да ви помогнат да решите

Tripadvisor е популярен уебсайт, известен с това, че съдържа потребителско съдържание, където пътниците могат да предоставят своите отзиви от първа ръка, за да помогнат на други туристи. Често хората задават въпроси, а други пътници ще им отговорят. В днешно време Tripadvisor е много повече от това и предлага хотели и екскурзии. Когато резервирате обиколки и дейности чрез тази платформа, вашата резервация ще бъде улеснена чрез Viator (споменат по-горе), който Tripadvisor вече притежава.

Предимства и характеристики

Огромен инвентар поради интеграцията им с Viator

Отзиви на клиенти, които да ви помогнат да решите кое е най-доброто за вас

Утвърдена и доверена марка

2. Опит на Airbnb

Airbnb Experience са уникален начин да откриете вашата дестинация за пътуване и се водят от местните жители в района. Дейностите могат да включват обиколки с местни жители, класове за готвене, природни изживявания, както и многодневни екскурзии с включени ястия, дейности и нощувки.

Предимства и характеристики

Малки групи

Голямо разнообразие от възможности за различни пътници

Дейности с местни експерти

Отзиви, които да ви помогнат да купувате с увереност

3. Tour Radar

Tour Radar имат над 40 000 опции в над 160 държави, така че независимо дали искате да посетите Азия, Африка, Океания или някъде другаде, със сигурност ще намерите някои фантастични възможности. Видовете обиколки включват туризъм, сафари, река, ветроходство, лукс и много други.

Предимства и характеристики

40 000+ обиколки в 160+ държави

Възможност за разсрочено плащане с 0% лихва

Денонощна поддръжка на клиенти