Хороскоп за пътешественици (част 2)

  • Хороскоп за пътешественици (част 2)
    Хороскоп за пътешественици (част 2)

Чудите се коя дестинация е подходяща за вас? Имате нужда от вдъхновение, за да изберете къде да е следващото ви пътешествие?

Този хороскоп за пътешественици ще ви помогне! Дори да не вярвате в зодии и тяхното влияние върху нас, разгледайте предложенията, може да се окаже, че са точно за вас!

Това са зодиите от втората част на зодиака, първа част можете да видите ТУК.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Вие винаги обичате да имате по малко и от двете - топло и студено, светлина и тъмнина, активност и почивка. Рядко взимате едното без другото. Не случайно, Везни, вие сте толкова добри медиатори. За да задоволите нуждите си от равновесие, резервирайте билет за Боливия. От планинските си върхове до красивите си равнини, от студен климат до топли плажове - след това пътешествие ще се чувствате напълно балансирани.  

Хороскоп за пътешественици (част 2)

Скорпион (24 октомври - 21 ноември)

Скорпионите имат изключително различни начини да изразят себе си - което означава, че понякога се оказват неразбрани, неправилно интерпретирани или напълно пренебрегнати. По този начин представителите на тази зодия избират и своите дестинации. Скорпиони, вие избягвате популярните туристически маршрути или места, които вашите приятели вече са посетили. Щом искате да сте толкова различни и отново да изумите с решение своя социален кръг - изберете Киргизстан. Ще се радвате да опознаете историята, културата, архитектурата и пейзажа на централноазиатската страна. Освен това ще има много какво да разказвате!

Хороскоп за пътешественици (част 2)

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Що се отнася до приключения, вие сте на върха на списъка, Стрелци. Никога не се страхувате да изпробвате нова храна, да покорите нов връх или да изпаднете в неподозирана ситуация. Вие сте доста спонтанни, затова бързо и лесно откривате нови дестинации и приключения. Освен това вашата неподправеност бързо ви печели приятели или поне приятна компания по време на пътешествието. Тъй като си падате по необичайното, ви препоръчваме да посетите Оман. Близкият Изток ще ви омае с красотата си, безкрайните пустини и величествени дворци. В Оман винаги има нещо ново и неочаквано на всеки ъгъл, което ще удовлетвори огнената ви натура!

Хороскоп за пътешественици (част 2)

Козирог (22 декември - 20 януари)

За добро или зло, Козирогът винаги взима важните решения с главата си, а не със сърцето си. Рядко ще видите представителите на тази зодия да са сантиментални. Освен това те не отделят много време за почивка, защото по своята същност са работохолици. Признайте си, Козирози, че не е необичайно да се измъквате от басейна, за да отговорите на няколко работни имйела. Това, разбира се, не означава да игнорирате всичко и да стоите в мълчание, затова ще се чувствате като у дома си в Балтийско море. Изберете почивка на плажа. Така, когато ви омръзне да мързелувате, ще можете бързо и лесно да превключите на работен режим.

Хороскоп за пътешественици (част 2)

Водолей (от 21 януари до 19 февруари)

Ако приятелите ви биха могли да ви опишат с две думи, повечето от тях биха казали, че имате отворено съзнание. Вие, от друга страна, бихте описали себе си като някой, който много държи на комуникацията. Едно пътуване до Уганда ще бъде много ценно за вас. Така ще задоволите нуждите си за широко отворени пространства, но и ще можете да се докоснете до очарователните горили, които са емблема за страната. Тези очарователни животни са изключително комуникативни - е може би не с вас, но едни с други. Сигурни сме, че ще ви е много приятно да станете свидетел на такъв вид общуване. 

Хороскоп за пътешественици (част 2)

Риби (20 февруари до 20 март)

Типично за този знак е, че обича двойнствеността. Рибите са силно привлечени от места със сложа история, много културни наслагвания, различни традиции, дори климат и пейзажи. Освен това те обожават животните. Риби, отделете известно време в календара си, за да посетите Борнео. Географският регион включва няколко отделни държави и те определено ще ви заинтригуват. Ще можете да преживеете цял куп неща наведнъж. Разнообразната и красива фауна ще ви помогне да се изключите от всичко и да презаредите съзнанието си.

Хороскоп за пътешественици (част 2)