Хотелът-хеликоптер в Шотландия

  • Хотелът-хеликоптер в Шотландия
    Хотелът-хеликоптер в Шотландия

Със сигурност всички сме си мечтали за една наистина нетипична ваканция. 

Затова ви представяме едно доста ексцентрично място, където можете да отседнете – бракуван хеликоптер на Кралските военновъздушни сили, превърнат в хотел, който се намира в Шотландия

Той, разбира се, е изцяло преобразен и от непотребен летателен апарат е превърнат в луксозна „хотелска” стая.

Хеликоптерът е модел ZA127 Sea King и се намира в Стърлинг. Той е единственият по рода си хотел, който може да се похвали с уникална атмосфера.

Въпреки индустриалния си външен вид, вътрешността и интериорът са едновременно луксозни и уютни. Освен това там има всичко, от което бихте имали нужда – включително и малка кухня и душ кабина. Мястото е изключително атрактивно, тъй като има и полузапазената пилотска кабина с невероятна гледка към красивия пейзаж на Стърлинг, където можете да се насладите на красивата шотландска провинция.

Хотелът-хеликоптер в ШотландияСнимка: helicopterglamping.com

Хеликоптерът е проектиран така, че може да бъде наеман от до 5-ма души. Компактното местенце е украсено изискано и е боядисано в бяло и синьо, а допълнително поставените дървени облицовки го правят светло и просторно.

Хотелът-хеликоптер в ШотландияСнимка: helicopterglamping.com

Също така естествената светлина е в изобилие. Има и голяма плъзгаща се врата, която през лятото е перфектното решение, ако искате, хем да сте на свеж въздух, хем да си почивате в уединение. Хеликоптерът е подходящ и за зимна ваканция, тъй като е перфектно изолиран и има допълнително отопление, което ви гарантира топла и уютна атмосфера.