Хотелът само за жени Испания

  • Хотелът само за жени Испания
    Хотелът само за жени Испания

През последните години самостоятелните пътувания се превърнаха в тенденция.

Много от туристите предпочитат да се разходят сами из избраните от тях дестинации, а не да се съобразяват с група или с желанието на някой близък.

За някои хора обаче, най-вече за жените, това приключение може да се превърне в неприятно изживяване и дори да прерасне в рискова ситуация. Затова в Майорка врати отвори хотел, който е предназначен изцяло за нежната част от населението.

Хотелът само за жени Испания

Хотел Сом Дона се намира на брега на град Манакор в Майорка, Испания. В него може да отседнат жени, които са на възраст над 14 години и да се насладят на басейна, здравословни менюта, спа процедури, фитнес зали, както и още удобства, нужни за спокоен престой.

Това е първият хотел в света, в който не се допускат мъже. Базата му разполага с 39 стаи, чиито цени варират между 73 и 160 евро. Мястото е предназначено за жени с всякаква сексуална ориентация, а целта на компанията е да предложи на своите гости нужното спокойствие и откъсване от реалността.

Интересен факт е, че според последни проучвания, жените все по-често избират да пътуват сами или с приятелки, отколкото с мъжа си.