Хотелът в Антарктида, който предлага незабравимо приключение

  • Хотелът в Антарктида, който предлага незабравимо приключение
    Хотелът в Антарктида, който предлага незабравимо приключение

Ако сте от онези хора, които обичат да се отпускат в приключения в съвършено различен стил от този на ежедневието ви, ако обичате да се провокирате, независимо дали времето и парите ви го позволяват, има хотел, който може да ви предложи незабравимо изживяване.

Зад историята на този хотел стоят трима приятели, които обичат приключенския туризъм. Идеята им за това бизнес начинание се ражда по време на една нощ, която изкарали в палатка сред ледовита буря. Тогава те се запитали защо всеки път подобно пътуване трябва да е придружено от студ, липса на храна и други утежняващи обстоятелства?

Това е причината за съществуването на хотел “White Desert”. До него е възможно да се стигне по вода и по въздух. Собствениците са на мнение, че подобна природна красота не трябва да бъде достъпна само за изследователи и приключенци. Вярно, сложно е да стигнете до там, но само една снимка на гледка от хотела е достатъчна, за да се замислите.

Хотелът в Антарктида, който предлага незабравимо приключение

“White Desert” е 5-звезден хотел, който предлага превъзходно ниво във всички отношения. Организирани са разбира се и различни видове пътувания с опитен водач и познавач на местността. Хотелът е построен на принципите на устойчивото развитие и грижа за околната среда. Тази почивка не е евтина, но ще остане в спомените ви завинаги – 8 дни ще ви струват 72 000 долара.