Какви пътешественици са представителите на различните зодии? (част 3)

  • Какви пътешественици са представителите на различните зодии? (част 3)
    Какви пътешественици са представителите на различните зодии? (част 3)

Всеки обича различен тип дестинации и почивки.

Затова този път решихме да ви покажем как обичат да си почиват представителите на различните зодии: 

1. Везни – около света с елегантен круиз

Ако може да си го позволи, роденият под знака на Везни ще обиколи света с кораб. Круизните пътешествия въплъщават представата за перфектна ваканция на този зодиакален знак, тъй като са комбинация от елегантност, аристократичност, лек носталгичен дух, възможност да облича всяка вечер различни красиви тоалети и в същото време шанс да посети много места, когато корабът акостира. В цялата тази комбинация има и много романтика. А и така ще бъде задоволено любопитството му, тъй като круизите минават през едни от най-интересните местности.

Подходящи дестинации: Париж, Лондон, Ню Йорк, Дубай, всяко кътче в Египет и островите в Индийския и Тихия океан.

2. Скорпион – дълъг, изучаващ престой

Скорпионът жадува да задоволи любопитството си и да разгледа някой интересен европейски град. Но не повърхностно или за ден-два, а да постои поне месец. Ако този град е непознат, още по-добре. Когато отиде на избраното от него място, скорпионът попива на 100% атмосферата. Той не просто разглежда забележителностите, ако има такива, а се потапя в живота там. Харесва му да посещава местните нетуристически заведения, да пазарува от кварталните магазинчета редом с жителите на града, да се весели в нощните клубове, които категорично не попадат в популярните справочници, да се почувства част от мястото.

Подходящи дестинации: замъците по река Лоара, Венеция, Пиза, Будапеща, Тунис, Мароко и Истанбул

3. Стрелец – колкото по-екзотично, толкова по-добре

Екзотичните дестинации оглавяват топлистата на стрелеца. Това е може би най-страстният пътешественик от всички зодии. Стрелецът обаче предпочита да разглежда далечните от дома му места, където флората и фауната искрят от цветове и звуци. Той не оставя нищо на случайността и строго планира своята ваканция. Всеки път тя е различна, необикновена и запомняща се. Може да видите това по снимките, които после публикува в социалните мрежи – щастливо позиращ сред ярки цветя, на камила в пустиня или в клетката на тигъра. Мотото му е, че човек има един живот и трябва да види максимално повече места, докато е жив.

Подходящи дестинации: Мачу Пикчу, Гранд Каньон, Милано, Индия, Тайланд, Индонезия, Австралия, Аржентина и Бали