Какво ни очаква през Годината на Земната свиня?

  • Какво ни очаква през Годината на Земната свиня?
    Какво ни очаква през Годината на Земната свиня?

Според китайския хороскоп 2019 г. е Годината на Земната свиня, позната още като Година на Глигана или Прасето. Официално тя започва на 5-и февруари. 

Свинята е дванадесетата от всички зодиакални животни. Тя е символ на богатството, късмета и изобилието. Свинята привлича успеха във всички сфери на живота, така че който търси, ще намери! Любов, радост, приятели, пари -  ще имате всичко това и ще му се радвате от сърце.

Разбира се, годината няма да мине без изпитания, но трябва да дадете всичко от себе си, да бъдете честни и справедливи, за да се справите с тях. Ще имате силите да постигнете това, което искате, но първо добре помислете какво да е то. Начертайте своите приоритети и след това преминете към преследване на целите си. През 2019 г. ви очакват и много радостни моменти, които ще са като заслужена награда за всички усилия, които сте положили и всички трудности, които сте преодолели.

Трябва да знаете, че Земната Свиня не обича гордостта. Бъдете по-сърдечни, по-раздаващи, по-искрени, приемайте помощ и не оставайте сами. По този начин ще привлечете изобилието в живота си!

Ето каква ще бъде Годината на Свинята за всеки представител от китайския зодиак:

Плъх – Очаква ви много щастие и просперитет!
Вол – Ще имате отлични възможности за печелени на пари, инвестициите ви ще бъдат успешни!
Тигър – Тъй като обикновено правите каквото си искате, тази година ще трябва да се научите как да се държите с другите, защото Земната Свиня няма да позволи нараняващо и ощетяващо другите поведение.
Заек – Очаква ви изключителна година! Лесно ще създавате нови контакти и приятелства!
Змия – Тази година трябва да бъдете готови за битки. Бъдете убедителни, за да постигнете това, което искате.
Кон – Тази година ще бъде много по-успешна за вас от миналата във всяка една сфера на живота.
Коза – Амбициите ви ще бъдат удовлетворени. Късметът ще e с вас през цялата година.
Маймуна – 2019 г. ще е вашата късметлийска година. Без да очаквате, ще се случват неща, които отдавна сте искали.
Петел – Обърнете внимание на взаимоотношенията с другите. Те са в основата за постигането на целите ви през тази година.
Куче – Трябва да разчитате само на собствените си усилия, за да успеете.
Свиня – Първо начертайте приоритетите си и след това преминете към тяхното изпълнение. Само така ще постигнете исканите резултати.

Ето и кои са били предходните Години на Свинята според китайския хороскоп: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Свинята ще властва отново с пълната си сила отново през 2031 г.