Морски курорт открива летния сезон с фестивал на цацата

  • Морски курорт открива летния сезон с фестивал на цацата
    Морски курорт открива летния сезон с фестивал на цацата

Кранево стартира своя летен сезон с обичаното събитие "Фестивал на цацата", което привлича хиляди ентусиасти от цялата страна всяка година. От 14 до 16 юни 2024 г. градът ще бъде домакин на тридневно празненство, изпълнено с музика, танци, игри и вкусна храна. Кулминацията на фестивала тази година ще бъдат специалните гостуващи звезди: Boney M Xperience, групата, която продължава наследството на легендарната формация и гарантира незабравими изпълнения на любимите им хитове.

През първия фестивален ден гостите могат да очакват изпълнения на различни танцови и вокални групи, включително изпълнения на Oxidised, Aлекс и Стефан, Георги Шопов (победител в "Гласът на България" за 2020 г.) и Ива Иванова. След това сцената ще бъде превзета от енергичната и популярна Керана и Космонавтите.

На втория ден посетителите могат да очакват още по-разнообразна гама от таланти, включително състави от България, Грузия и Украйна, както и комедийното шоу на "Тутурутка". Завършекът на вечерта ще бъде впечатляващото представление на Boney M Xperience, което със сигурност ще остави трайно впечатление у публиката.

Последният ден от Фестивала на цацата ще отдаде почит на българските фолклорни традиции. Местни и самодейни артисти ще представят своите изпълнения заедно с професионални изпълнители като Ива и Велислава Костадинови и оркестър Vivo Montana. Развлечения ще има и за най-малките посетители, които могат да се насладят на куклено шоу, както и на различни игри, работилници и кулинарни състезания през целия ден. За тези, които искат да продължат партито под звездите, ще има Silent Disco Party на плажа.

Както винаги, входът за "Фестивала на цацата" е безплатен, което го прави достъпно събитие за всички. Присъединете се към празника и отпразнувайте началото на летния сезон в Кранево по незабравим начин!